Dădeau tonul în şmecherie, iar acum au ajuns la sărăcie! Cum s-au evaporat 100 de milioane de euro? Povestea unor afacerişti români din Banat

Trăiau pe picior mare și credeau ca sunt invincibili, dar soarta le-a pregătit cu totul altceva. Dacă in trecut puteau face baie in bani, la propriu, acum se lupta cu datoriile.

“Prinții Banatului” s-au lovit de problema la care nu s-ar fi așteptat niciodată: BANUL! Au fost moştenitorii marilor averi din zona Banatului, am putea să-i numim chiar “Prinţişorii Banatului”. Se lăudau cu ceasuri de 100.000 de euro, cu bolizi de lux şi primeau cadou vile si apartamente prin sudul Franţei.

Băieţii “milionarului” Dragoş Mihai, zis Marco Baronu”, un afacerist putred de bogat din Timişoara, se poza mereu în maşini luxoase, cu ceasuri scumpe la mână sau în locaţii de fiţe.

Au caştigat la viata lor milioane de euro (cam 100), au trăit pe picior mare şi credeau că toata lumea e a lor, dar au “căzut”. Imperiul creat de Marco Baronu’ a căzut şi este plin de datorii la bănci şi au probleme cu legea.

Un om fără minte poate câştiga bani, dar numai un întelept îi poate păstra, se pare că Marco Baronu’ n-a ascultat prea bine celebrul proverb.

Familia lui Marco Baronu’ “avea” o avere estimata la circa 100 de milioane de euro. În anul 2000, Dragoş Mihai a cumpărat “complexul Baron”, în care se afla unul dintre cele mai mari hoteluri din Timişoara. Baronu’ detinea şi alte hoteluri în diferite oraşe şi alte proprietăţi estimate fiecare la peste 2-3 milioane de euro. Am scris “avea” deoarcere se pare că “Prinţişorul” nostru le-a pierdut şi s-au dus pe apa sâmbetei.