De ce mint zodiile si cine sunt campionii, conform astrologiei!

Doar pentru că cineva spune că urăşte minciuna nu înseamnă că nu minte niciodată. Cu toţii suntem predispuşi să ascundem lucruri, indiferent de zodie!

Berbecul nu minte decât dacă are un motiv serios, sau cel puţin aşa consideră el.
În cea mai mare parte, el spune adevărul, deoarece ştie cât de urât este să începi să minţi şi să nu mai fi capabil să te opreşti din asta. Când minte, o face de obicei din nouă motive.
Primul este să îi protejeze pe cei dragi şi o va face pentru că relaţiile pentru el sunt foarte importante. Al doilea potiv este acela de a-şi proteja ego-ul vulnerabil, care nu este atât de sigur şi de puternic precum şi-ar dori să fie.

Taurul vrea să se asigure că oamenii care care îi plac, îl plac la rândul lor.
Unul dintre cele mai mari coşmaruri ale sale este ca cineva să răspândească zvonuri despre el şi să nu se poată apăra. Deci, atunci când minte, simte că deţine puţin controlul. Minte pentru a-şi salva reputaţia. Chiar dacă e vorba despre o minciună mică, îl face să se simtă mult mai bine. Nu îi place să mintă într-o nicio altă situaţie în afară de câştigul personal.

Gemenii cred adesea că viaţa este plictisitoare când toată lumea face ce trebuie şi nimeni nu cauzează probleme. Simte că viaţa ar trebui să fie mai imprevizibilă şi distractivă, aşa că uneori va minţi doar pentru a începe o dramă. De obicei, între ei şi prietenii sau partenerii lor amoroşi. Atunci când minte, încearcă să o facă într-un mod mascat, care nu se va întoarce împotriva sa. Şi chiar dacă va avea probleme din această cauză, cu siguranţă mai are destule minciuni pregătite pentru a se proteja.

Racul este un semn introspectiv şi introvertit, căruia îi place să se ocupe de lucruri pe cont propriu, fără să îi implice pe alţii în viaţa lui personală.
Uneori, minte doar pentru că îi este mai uşor aşa decât să le spună altora adevărul, cum că are nevoie de ajutor sau că este nefericit. Când minte, o face din cauza faptului că este nesigur. Nu este întotdeauna sigur că oamenii îl vor înţelege, aşa că va minţi ca să lase impresia că totul este în regulă.
Până când nu va reuşi să îşi stăpândească gândurile şi emoţiile, se va vedea nevoit să mintă.

Când vrea ceva cu adevărat în viaţa, mai ales în carieră, Leul va face tot ce e posibil pentru a obţine acel lucru.
Când minte, o face de obicei pentru a evolua în viaţa sa profesională, şi uneori personală, deşi încearcă să facă în aşa fel încât minciunuile să nu se întoarcă împotriva lui cândva. Când nu minte pentru un beneficiu personal, minte pentru a se proteja pe el însuşi sau pe familia lui.
Oamenii ar putea crede că tot ceea ce face este să mintă, dar nu este deloc adevărat. El nu o face decât în situaţiile în care simte nevoia de a se acoperi, atunci când cineva încearcă să îl rănească pe el sau pe cei dragi ai lui.

Citeste continuarea!