De ce parasesc femeile barbatii pe care ii iubesc

Nu există o femeie, care să vrea să plece de lângă bărbatul pe care îl iubește. Este nevoie de curaj și hotărâre pentru a pleca. O femeie adoră când iubitul nu-i provoacă durere și este întotdeauna omul ideal de care s-a îndrăgostit la început.

Pentru ca o femeie să rămână într-o relație, bărbatul trebuie să învețe să o aprecieze și să o facă parte importantă a lumii sale. Iată câteva motive pentru care femeile părăsesc bărbații pe care îi iubesc:

El minte
Ar putea fi un bărbat decent, dar o singură minciuna, aparent nesemnificativă, se transformă în înșelăciune și provoacă tensiune. Dacă el minte și face evident acest lucru, dându-i de înțeles că nu o apreciază, ar trebui ca ea să pună punct relației.

El muncește mereu
Multor femei le place ca luxul să vină odată cu relația lor. Ar putea fi o mașină, un apartament, excursii sau orice altceva. De ce femeia nu respectă și nu iubește un bărbat ambițios și autoritar? Pentru că acesta îi oferă mai puțin din timpul lui.

Nu uita, ea adoră să te vadă, să vorbească cu tine. Timpul petrecut cu femeia ta, poate fi cel mai mare lux și nu trebuie evitat.

Nu este atent
Uneori, vrea să o asculți, să fii atent și să o înțelegi chiar și atunci când nu spune nimic. Femeilor le plac bărbații antenți. Dar dacă acesta este prins mereu în lumea lui și niciodată nu se implică emoțional, lucrurile ar putea merge rau.

Este inexpresiv
Nicio femeie nu adoră un bărbat monoton și fără gust. Nu e suficient să-i spună unei femei că o iubește, trebuie și să o demonstreze. Trebuie să arate și să fie entuziasmat de acest lucru.

Este imatur
O femeie are nevoie de cineva care să o poată respecta, nu de un om care nu a reușit să scape de obiceiurile copilărești. Vrea pe cineva care să poată să-și îndeplinească responsabilitățile. Nu este nimic minunat în a avea un iubit care mai ia decizii stupide împreună cu prietenii săi sau îi cere părerea mamei în orice privință. O relație de lungă durată necesită maturitate și o femeie îi va cere aceasta partenerului său.

Este egoist
A fi egoist înseamnă a fi și zgârcit. Este absolut normal ca un bărbat să fie atent cu banii lui, dar atunci când începe să caute băuturi gratuite într-un local de fiecare dată când iese la o întâlnire, nu mai este vorba de chibzuință în cheltuirea banilor, ci de zgârcenie. El pare a fi mai preocupat să economisească câțiva bănuți, decât să îi ofere fericire partenerei sale.

Este secretos
O relație are nevoie de încredere și comunicare. Când bărbatul începe să ascundă cine este sau pretinde a fi cine nu este, femeia se simte inconfortabil în relația lor.

Așadar, iată câteva motive pentru care o femeie ar părăsi un bărbat. Nu toate femeile fac parte din aceste categorii. Unele își vor păstra relația, pe când altele vor pierde răbdarea și vor pleca.

Pentru bărbați: este întotdeauna mai bine să evitați orice situație care va îndepărta femeia pe care o iubiți.