De necrezut ce meniu are un român în închisoarea din Franța: ”Te aștept la pușcărie”

Un român a devenit viral pe rețelele de socializare după ce a filmat meniul primit în închisoarea din Franța. Internauții pot afla zilnic ce mănâncă românul în spatele gratiilor.

Damian este românul care a reușit să devină viral pe TikTok, asta datorită filmulețelor pe care le postează din spatele gratiilor. Bărbatul a fost condamnat în Franța, acolo unde își ispășește pedeapsa.

Românul își prezintă meniul de lux în închisoarea din Franța
Zilnic, Damian are grijă să-și informeze prietenii virtuali despre condițiile din penitenciar, dar și meniul zilnic. Sub sloganul: ”Te-ai săturat de sărăcia din țară? Te-ai săturat de grija zilei de mâine? Te aștept la pușcărie”, bărbatul își începe prezentarea meniului astfel:

„Vă pup dragii mei şi continuăm episoadele din seria -Justiţia îşi face datoria-. Din nou, Justiţia şi-a făcut prezenţa cu: pui shanghai, cartofi prăjiţi, brânză topită, caşcaval, gem, două bucăţi maioneză, un iaurt cu vanilie, un iaurt natural, unt, alune, şase bucăţi de chec cu fructe.

Normal se dau trei, dar mie mi-au dat porţie dublă. Şi aici (n.r la brânză topită) normal se dau două, dar mie mi-au dat patru”, a spus Damian pe Tik Tok.

Cu peste 1 milion de vizualizări, acesta își continuă prezentarea. În tonul vocii lui Damian se poate remarca o ușoară dezamăgire. Motivul? Sucul primit nu prea-ai face cinste, Cola Light nu este pe gustul lui.

Însă trecând peste acest mic inconvenient, per total, bărbatul este mulțumit de ceea ce a primit azi și chiar spune că a avut un meniu bun:

”Aici sunt puţin dezamăgit, pentru că mi-au dat Cola Light, nu ştiu de ce pentru că eu beau Cola normală, dar nu mai contează pentru că din nou a fost un meniu foarte bun, zic eu”, a aconcluzionat barbatul, în timp ce îşi prezenta meniul primit.