Doar utilizand aceste 2 ingrediente veti reusi sa va curatati in profunzime porii si fata!

Majoritatea dintre noi ne confruntam cu problema porilor mari. Si acest aspect nu reprezinta o problema doar in cazul persoanelor cu tenul gras. In unele cazuri porii tind sa arate ca niste “cratere” ce colecteaza murdarie si praf, iar fara ta va avea de suferit ulterior.

De pori nu vom reusi nicioda sa scapam, insa exista anumite trucuri la care putem apela in viata de zi cu zi, pentru ai curata si micsora. Trebuie doar să utilizați câteva ingrediente și vă veti lua la revedere de la porii mari.

Sucul de lamaie si albusul de ou
Într-o cupă combina doua albusuri de ou, cu câteva picături de suc de lămâie. Ar trebui să obțineți o pastă groasă și ar trebui să o aplicati pe fata. Pasta trebuie să acționeze timp de 15 sau 20 de minute. În cele din urmă se spală fața. Aceasta este o mască care vă va ajuta să eliminați toată pielea moarta, plus uleiul și se vor strânge porii.

Sucul de lămâie și roșiile
Luați două roșii și faceti un piure. Se adaugă câteva picături de suc de lămâie în ele și se amestecă până când veți obține o pastă groasă. Aplica pasta pe fata, mai ales pe zonele afectate. Lasă-l să se usuce timp de aproximativ 15 până la 20 de minute și în cele din urmă se spală.

Din cauza acidului din lamaie si rosii, uleiul din fata ta va fi eliminat și veți avea pori sănătoși.

Castravete, lamaie si apa de trandafir
Aceasta este o combinație puternică care vă va ajuta sa eliminati porii de pe piele. În primul rând, indepartati coaja de castravete și se pastreaza partea cărnoasă.

Ia o linguriță de apă de trandafir și de 3 până la 4 picături de suc de lămâie și răspândit amestecul pe o discheta și aplicați-o pe fata ta. Lasă-l pentru aproximativ 15 minute.

Ar trebui să fie complet uscat și odată ce este uscat, clătiți-va fața. Fața ta va fi supla si moale, iar porii vor deveni mici.

Suc de lămâie și ananas
Se combină 2 linguri de suc de ananas si cateva picaturi de suc de lamaie. Lasă-l pe fata timp de aproximativ 10 minute și se spală fața. Ananasul conține o mulțime de enzime, si este un remediu uimitor pentru micsorarea porilor mari. Sucul de lamaie, se va comporta ca un astringent din cauza acidității.