Doi studenti i-au oferit mancare si casa unui barbat, crezand ca e fara adapost. Ce s-a intamplat dupa doar cateva minute

Doi student englezi i-au oferit mancare si au ascultat muzica impreuna cu un om, pe care-l credeau fara adapost, ei nestiind ca barbatul evadase din inchisoare si era cautat de politie.

Tom Phillips si Aidan Byrne, doi studenti la Universitea Bristol, au declarat ca l-au gasit pe prizonierul, Admi Headley, zacand pe trotuarul din fata casei lor, conform The Independent

Ei au presupus ca Headley era un barbat fara adapost si l-au invitat in locuinta lor, pentru a se incalzi. L-au hranit cu supa, paste si pui si i-au ascultat povestile despre viata. Intre timp, Headley le-a destainuit ca este un fan al muzicii rap, iar cei trei au inceput sa le asculte melodiile lui Jay Z si Snoop Dogg.

Dupa o ora, Admi le-a marturisit celor doi ca a fost condamnat la inchisoare cu 10 ani in urma, fiind acuzat de abuz. El evadase din inchisoare pe 13 noiembrie, impreuna cu alti doi prizonieri, fiind cautat de politie inca de atunci.

Tom Phillips a declarat ca Headly a izbucnit in lacrimi, cand a inceput sa vorbeasca despre fiul sau de 12 ani. Cei doi i-au dat voie sa-l sune pe fiul sau si sa-i ceara scuze pentru ca a lipsit din viata lui.

Headly a mentionat faptul ca cei doi ar fi putut suna la politie, dar Tom nu a facut-o, pentru a tine situatia sub control.

Dupa trei ore de discutie, studentii au fost de acord sa-l insoteasca pe Headley pana la sectia de politie, unde acesta s-a predat autoritatilor.