Doua surori despartite in copilarie s-au regasit in cel mai uimitor mod! Povestea lor despre cum a iesit la iveala adevarul cand nici nu se asteptau

Doua surori care au fost despartite in copilarie s-au regasit una pe cealalta.

Povestea incredibila a doua surori din Statele Unite ale Americii care s-au regasit la mai bine de trei decenii de cand au fost separare a reusit sa emotioneze pe toata lumea. Femeile au aflat una de alta intr-un mod in care nici nu se asteptau.

De asemenea, momentul in care au aflat adevarul a fost unul demn de scenariul unui film, pentru ca ambele femei au fost de parere ca destinul ar fi lucrat in asa fel incat ele sa se poata intalni, la multi ani distanta, si sa se bucure impreuna de viata de familie.

Cele doua surori s-au regasit in oraselul Eau Claire, din statul american Wisconsin, dupa ce fusesera despartite in primii lor ani din viata. Acestea aveau acelasi tata, insa nu se cunoscusera niciodata in mod oficial.

Pe nume Dawn Johnson, una dintre femei a decis in vara anului trecut sa se mute in oraselul Eau Claire, dupa ce toata viata traise intr-o localitate vecina. Totusi, ea nu si-a dat seama ca in momentul in care a cumparat o casa in acel orasel ca va fi vecina cu propria ei sora.

„Am gasit casa la un pret bun, dar vanzarea a fost amanata de trei ori! Insa, dintr-un motiv sau altul, eu imi doream foarte mult sa cumpar locuinta. Asa ca nu am vrut sa renunt”, a povestit Dawn Johnson, potrivit wqow.com.

Imediat ce s-a mutat in acelasi cartier cu sora sa pe care o credea disparuta pentru totdeauna, Dawn Johnson s-a imprietenit cu o fetita a unor vecini care o ruga mereu sa se joace impreuna. Fara sa stie ca e chiar nepoata ei care ii propune mereu sa se ia la intrecere, femeia a acceptat mereu.

De asemenea, ea i-a cunoscut si pe parintii micutei, pe nume Hilary si Lance Harris. Cele doua surori au descoperit ca locuiesc atat de aproape una de alta atunci cand un pachet pe numele familiei Johnson s-a ratacit pe o alee comuna si a ajuns la Hilary.

„Mi-am sunat sotul de urgenta si am simtit un mare gol in stomac atunci cand i-am vazut numele complet al surorii mele scris pe acel pachet. O cheama Dawn Johnson si e din Greenwood, asa ca trebuie sa fie ea! Asta ar explica si de ce fiica noastra Stella o place atat de mult”, a povestit Hilary Harris.