După ce asistenta i-a șters noului născut sângele de pe el, tatăl a observat ceva pe fața fiului său. Care e motivul pentru care tot internetul s-a îndrăgostit de acest bebeluș

Fiecare bebeluș care vine pe această lume este o binecvântare unică, povestea acestui bebeluș subliniază încă o dată acest fapt!

Cinar Engin este un băiețel care s-a născut în Ankara, turcia, și a fost aplaudat de o lume întreagă. Încă din secunda în care s-a născut a fost aplaudat și celebru. Motivul? Micuțul Cinar are un semn din naștere spectaculos care l-a ajutat să își câștige porecla de ,,Copilul-Iubire”.

Imediat ce s-a născut părinții au observat ceva ciudat la el, tatăl povestește: ,,După ce asistenta i-a curățat sângele de pe față, eu am fost primul care a obsevrat semnul din naștere de pe capul lui. Am fost foarte surprins. Când m-am apropiat de capul lui mi-am dat seama că era în formă de inimă, o inimă uimitoare! Mi-a fost foarte greu să nu izbucnesc în lacrimi!”.

Celor doi părinți le place să creadă că semnul din naștere al copilului lor este un loc unde îngerii l-au sărutat. Între timp, Cinar are aproape 2 ani și semnul lui din naștere nu dă semne că va deveni mai puțin vizibil prea curând.

Iată câteva imagini ale ,,Copilului-Iubire”: