Ea are 28 de ani, iar el 65! Cea mai frumoasă moldoveancă a rămas gravidă cu un egiptean putred de bogat! Pozele deja fac înconjurul lumii

Xenia Deli este o tânără în vârstă de 28 de ani din Republica Moldova. Ea s-a căsătorit anul trecut cu un miliardar egiptean, și este o prezență extrem de sexy, de meserie fotomodel. Însă acum i-a venit rândul să dea o veste neașteptată: este însărcinată și este în culmea fericirii, la fel cum este și soțul său.

Cunoscutul fotomodelul s-a căsătorit cu Osama Al-Sharif, un miliardar egiptean în vârstă de 65 de ani, iar la nici un an de la nuntă, cei doi au dat vestea care i-a bucurat pe mulți. Xenia a rămas însărcinată. Modelul a ales să facă anunțul public publicând o fotografie cu ea și burtica de gravidă la vedere, pe o rețea de socializare.

„Binecuvântată”, a scris Xenia Deli în dreptul imaginii în care apare îmbrăcată într-un costum de baie care lasă la vedere burta de gravidă. Oamenii au felicitat-o imediat pe viitoarea mămică şi i-au scris o mulţime de mesaje.

Xenia Deli s-a căsătorit cu Osama Al-Sharif în Santorini, o destinație cunoscută pentru locurile de vacanță preferate de miliardari din întreaga lume. Al-Sharif este un cunoscut om de afaceri din Egipt, deține mai multe afaceri, de aici și miliardere de euro din conturile sale.