Eliminați toate toxinele din corp în 3 zile: o metodă care previne cancerul, elimină grăsimile și retentia de apă!

Multi oameni consuma alimente care sunt cunoscute la nivel global ca produse nesanatoase pentru organism. Ele ne ingrasa si ne pun sănătatea în pericol. In acest articol veti descoperi o dieta de 3 zile de detoxifiere, care va va ajuta la reducerea dependenței dumneavoastră față de alimentele procesate.

Amintiți-vă înainte de a începe acest program și mod de detoxifiere, trebuie să va curețati organismul de produsele lactate. Nu consuma produse lactate 2 zile înainte de a începe acest program. Cu o noapte înainte de a începe, bea ceai de plante pentru curățarea intestinelor și pentru a preveni constipația.

In ziua urmatoare, faceti o jumatate de cana de suc de grapefruit în timp ce luați micul dejun și dacă nu va place gustul, desigur, puteți adăuga suc de ananas sau apă. Pentru alcalinizarea corpului, ia 1 până la 1,5 din cana de suc de morcov pur între micul dejun și masa de prânz.

Beta-carotenul este un compus care este foarte benefic pentru sistemul respirator. La prânz, faceti o băutură, luați pătrunjel, țelină, morcovi, verdeață și spanac, care au cantități mari de potasiu și fati 1,5 l de suc.

Pentru curățarea organismului, potasiul este un excelent antioxidant. Dacă nu vă puteți face suc de potasiu puteți lua suc Noni în loc, diluat cu apă. Noni pot fi găsite în farmacii și piețele alimentare.

Cu o oră înainte de cină, ar trebui să bei 1 ceasca de ceai impotriva mucusului. Ceaiul de menta, ghimbirul si trandafirul, care lucreaza impotriva mucusuli, congestiei și nasului înfundat. Ceaiul poate fi achiziționat de la farmacii – Plafar.

Inainte de a merge la culcare ia suc de afine 340 ml pur. Dacă aveți orice infecție la plămâni, acest suc se va lupta impotriva ei, din cauza antioxidantilor sai benefici. Toată infecția provocată de bacteriile din plamani va disparea.

Pentru detoxifiere totala, plămâni curati, fără grăsime, această procedură trebuie repetată pe tot parcursul tratamentului. Rezultate uimitoare vor aparea.