Era la serviciu cand secretara a anuntat-o ca trebuie sa mearga urgent in biroul sefului. Credea ca o sa fie concediata. Cand a auzit ce i-a spus directorul a inceput sa planga

Femeia din imaginile alaturate a avut parte de o surpriza pe care, cu siguranta, nu o va uita prea curand.

Pe numele ei Tami Forbes, tanara lucreaza ca manager intr-un magazin. Poate va ganditi ca are o functie ce ii asigura un salariu bun, insa nu este deloc asa. Tami castiga doar 300 de dolari pe saptamana.
Este o suma mica pentru Statele Unite, mai ales daca tinem cont si de faptul ca femeia are de crescut doi gemeni, in varsta de 8 luni, iar ea era insarcinata cu al treilea copil.

Cu toate acestea, ea nu se plangea si isi executa toate sarcinile perfect. Inainte sa intre in concediu de maternitate, Tami a fost anuntata ca directorul o cheama in birou, pentru o discutie serioasa.

S-a intristat pe loc, deoarece s-a gandit ca va fi concediata. Nu se astepta deloc la ceea ce avea sa urmeze. Directorul i-a marit salariul la 1.000 de dolari pe saptamana.

In plus, i-a dat asigurari ca locul ei de munca nu este deloc in pericol si i-a spus ca ii va oferi si un ajutor financiar in plus in primele 6 luni de concediu maternal.

La auzul vestilor, Tami a izbucnit in plans. I-a multumit sefului, dupa care l-a imbratisat.