Gigi Becali: Eu pot să produc 10.000 de pastile de arbidol pe ora. Am ajuns cerșetorii Europei?

Gigi Becali a vorbit într-o emisiune despre ceea ce ar trebui să facă autoritățile din România pentru romani. ,,Eu pot să fac 10 000 de pastile pe zi! Dau cadou! Băi, da’ de ce de la mine nu primiți și de la olandezi primiți?”

,,Băi nebunilor, suntem stat puternic, Românie mare, bă! Păi ne bucurăm la asta? Voi când ați anunțat valul patru ar fi trebuit să ziceți imediat că fabrica cutare să fabrice imediat concentratoare. Un milion de concentratoare!

Băi Olanda, vrei să-ți dăm concentratoare? Băi Italia, vrei să-ți dăm noi? Păi ăia s-au pregătit. Eu la mine la clinică am 100 de concentratoare, ce-s alea 350 de concentratoare. Păi bă, am ajuns cerșetorii Europei?

Îți dau eu 200 000 euro. Dacă mâine ministerul Sănătății îmi spune de exemplu că vrea Arbidol. Eu pot să fac 10 000 de pastile pe zi, dar depinde și câtă substanța activă am pe stoc.

Luni îmi vine substanță activă pentru 100 000 de pastile. Dar eu pot să fac 100 000 de pastile pe zi dacă ei îmi aprobă. Eu iau substanță activă din India pentru Arbidol, în trei-patru zile îmi vine substanța activă și fac pentru toată România.

Dau cadou! Băi, da’ de ce de la mine nu primiți și de la olandezi primiți? A, suntem cerșetori la străini. Ia de la mine că-s român și-ți dau din toată inima mea,” a spus Becali.