Horoscopul Iubirii: in ce zodie s-a nascut sufletul tau pereche

In ce zodie se afla sufletul tau pereche?

Balanta
Iti este greu sa iei deciziile de una singura, dar asta nu inseamna ca nu esti o persoana descurcareata. Ştii foarte bine ce vrei dar de cele mai multe ori socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.
De aceea barbatul potrivit pentru tine ar trebui sa fie generos, creativ si foarte atent cu tine. Sufletul tau pereche este barbatul nascut in zodia Gemeni. Mai esti compatibila cu barbati nascuti in zodiile: Varsator, Balanta, Scorpion, Sagetator, Leu, Fecioara.

Scorpion
Esti foarte energica, creativa si spontana. Mereu iti construiesti cel mai bun plan de atac si-ti place sa stii ca ai de castigat.
Nu-ti place sa te lauzi cu victoriie obtinute, insa atunci cand ai ocazia, le dai peste nas celor care te-au suparat. Barbatul potrivit pentru tine ar trebui sa fie sigur pe el dar in acelasi timp sensibil fata de tine si sa puna foarte mare pret pe detalii.
Sufletul tau pereche este barbatul nascut in zodia Pesti. Mai esti compatibila cu barbati nascuti in zodiile: Rac, Balanta, Fecioara, Capricorn, Sagetator.

Săgetător
Eşti o persoană foarte sigură şi încrezătoare în forţele proprii şi nimeni nu ştie cât de tandră şi de sensibilă poţi fi în intimitate.
Îţi place să afişezi o altă masca şi de foarte puţine ori te laşi descoperită. Pentru ţine este foarte important să nu te dezarmezi în faţă unui bărbat. Bărbatul potrivit pentru ţine trebuie să fie sigur pe el, să fie atent cu ţine dar niciodată să nu-ţi dea de înţeles că va fi alături de ţine mereu.
Să nu te facă geloasă şi nici să nu te facă să suferi. Sufletul tău pereche este bărbatul născut în zodia Leu. Mai eşti compatibilă cu bărbaţi născuţi în zodiile: Berbec, Capricorn, Vărsător, Balanţă, Scorpion.

Capricorn
Îţi place să fii mereu cea mai bună indiferent de domeniul în care ai lucra sau de persoanele pe care le ai în jurul tău.
Eşti foarte sigură pe ţine şi de multe ori ai tendinţa să-ţi acorzi nişte merite pe nedrept. Eşti perfecţionistă din fire dar nu-ţi lipseşte simţul umorului. Bărbatul potrivit pentru ţine trebuie să-ţi ofere libertate dar să te asigure că tu eşţi singură persoană importantă din viaţă să.
Sufletul tău pereche este bărbatul născut în zodia Fecioara. Mai eşti compatibilă cu bărbaţi născuţi în zodiile: Taur, Vărsător, Peşti, Scorpion, Săgetător.

Vărsător
Eşti o persoană destul de dificilă şi nu-ţi place să fii presată, mai ales de partener. Foarte greu te implici într-o relaţie serioasă iar atunci când o faci, trebuie să fii sigură de sentimentele tale.
Treci foarte uşor de la o stare la altă şi de multe ori acest lucru îţi dăunează.
Bărbatul potrivit pentru ţine trebuie să fie perfecţionist şi capabil să-ţi ofere o viaţă lipsită de griji. Sufletul tău pereche este bărbatul născut în zodia Vărsător. Mai eşti compatibilă cu bărbaţi născuţi în zodiile: Gemeni, Balanţă, Săgetător, Capricorn, Berbec,

Peşti
Eşti emotivă, pasională şi generoasă. Ai foarte multă feminitate şi-ţi place să atragi atenţia asupra ta.
Farmecul tău natural te ajută să faci mereu o impresie bună şi să atragi numai lucruri pozitive în jurul tău. Îţi trebuie un bărbat care să aibă mai multe hobby-uri dar care să nu ignore latura sentimentală.
Sufletul tău pereche este bărbatul născut în zodia Rac. Mai eşti compatibilă cu bărbaţi născuţi în zodiile: Scorpion, Peşti, Berbec, Taur, Capricorn, Vărsător.

Berbec
Dacă ești născută în zodia Berbec, îți place să crezi că orice bărbat poate fi al tău. Eșți posesivă și geloasă și nu-ți place să pierzi timpul. Bărbatul potrivit pentru ține trebuie să știe să se impună, să fie provocator și să lupte pentru a te avea. Nu trebuie să-ți impună prea multe reguli și, în ciuda caracterului puternic, trebuie să știe să fie și drăgăstos. Sufletul tău pereche este bărbatul născut în zodia Leu. Mai ești compatibilă cu bărbați născuți în zodiile: Taur, Gemeni și Vărsător.

Taur
Ești o persoană care caută stabilitate și de aceea pentru ține totul trebuie să fie cât mai ușor și mai comod. Totul trebuie să fie organizat la ține și nu-ți place să amesteci planurile. Preferi relațiile stabile și eșți fidelă partenerului. Bărbatul potrivit pentru ține ar trebui să prețuiască artă, să aibă simțul estetic și să fie empatic. Sufletul tău pereche este bărbatul născut în zodia Fecioara. Mai eșți compatibilă cu bărbați născuți în zodiile: Gemeni, Rac, Capricorn, Peșți, Taur, Berbec.

Gemeni
Ești foarte expresivă, atât din punct de vedere verbal, cât și fizic. Ai foarte multă încredere în forțele tale și eșți foarte curioasă din fire. Îți place să faci schimbări și să socializezi mereu cu persoane diferite. Bărbatul potrivit pentru ține ar trebui să fie cel puțîn la fel de critic că și ține, să aibă foarte multă energie și să-ți acorde suficientă atenție. Sufletul tău pereche este bărbatul născut în zodia Balanță. Mai eșți compatibilă cu bărbați născuți în zodiile: Rac, Vărsător, Gemeni, Leu, Berbec, Taur.

Rac
Ești foarte sensibilă și atentă la toate detaliile din jurul tău, îți place să te simți utilă și să-i protejezi pe cei dragi. În același timp eșți foarte emotivă și de cele mai multe ori simți nevoia să fii menajata, protejată. Bărbatul potrivit pentru ține ar trebui să fie atent la sentimentele tale și să fie deschis față de ține. Trebuie să te facă să ai încredere în el și să fie dispus să-și facă o familie cu ține. Sufletul tău pereche este bărbatul născut în zodia Peșți. Mai eșți compatibilă cu bărbați născuți în zodiile: Leu, Fecioara, Scorpion, Taur, Gemeni.

Leu
Ești atentă la tot ceea ce se întâmplă în jurul tău și pui foarte mult preț pe detalii. Asta nu înseamnă că eșți lipsită de sensibilitate. Îți plac lucrurile clare, precise și pui foarte mult accent pe feminitate. Bărbatul potrivit pentru ține ar trebui să-ți înțeleagă complexitatea și să-ți fie loial. Trebuie să fie foarte atent cu ține și să-ți demonstreze mereu că te iubește. Sufletul tău pereche este bărbatul născut în zodia Berbec. Mai eșți compatibilă cu bărbați născuți în zodiile: Fecioara, Săgetător, Balanță, Rac, Gemeni.

Fecioara
Ești perfecționistă, îți plac lucrurile de calitate și mereu te asiguri că totul va fi așa cum îți doreșți. Pui foarte mare preț pe ceea ce îți aparține dar asta nu înseamnă că ai o fire egoistă. Bărbatul potrivit pentru ține ar trebui să fie la fel de meticulos că și ține, să nu te deranjeze tot timpul și să fie empatic. Sufletul tău pereche este bărbatul născut în zodia Fecioara. Mai eșți compatibilă cu bărbați născuți în zodiile: Balanță, Capricorn, Taur, Scorpion, Leu, Rac.