Imagini rare cu cel mai inalt om care a trait vreodata! Avea 2.72 metri la 22 de ani!

Fotografiile alb-negru cu tanarul te vor lasa mut de uimire. Nu a fost nimic trucat pur si simplu avea aproape 3 metri.

Avea 2.72 metri. Cu totii suntem pasionati si ne uitam cu gura cascata la oameni care depasesc recorduri de inaltime, chiar daca pentru multi dintre ei este o boala. Totusi cazul pe care il veti vedea astazi este cel mai impresionant din cate ai vazut vreodata.

Adolescentul din imagini este oficial cel mai inalt om care a trait vreodata pe fata pamantului. Pe 22 Februarie in 1918, Robert Waldow s-a nascut perfect normal si nimic nu prevestea ce urma sa devina.

Asa cum a fost diagnosticat de medici imediat, avea probleme cu o glanda hiperactiva care il facea sa sufere de gigantism. Si acum putina atentie pentru ca nu este gresit ceea ce veti citi: la varsta de 5 ani purta haine pentru copiii de 17 ani.

Da, ati inteles bine. Deja de la 5 ani Robert Waldow a explodat efectiv in inaltime, ajungand sa aiba la doar 5 ani 1.63 m inaltime. Trei ani mai tarziu, la varsta de 8 ani a reusit sa-l depaseasca in inaltime dar si in greutate pe tatal lui, ajunsese sa aiba 1.87 m si 90 de kilograme.

Parintii lui se chinuiau din rasputeri sa-l faca sa se simta un copil normal, dar de fiecare data cand isi doreau ceva pentru el trebuiau sa faca totul special pe marimea lui. La 13 ani cand a devenit cel mai inalt cercetas din istorie parintii lui i-au facut o uniforma pe masura lui si la fel de bine a fost nevoie sa-i faca si un sac de dormit special pe inaltimea lui.

La varsta de 18 deja dobora recordul de cel mai inalt om din lume avand inaltimea de 2.53 de metri. Deja incepea sa aiba dureri mari ale picioarelor si trebuia sa mearga ajutat si sa poarte niste proteze speciale pe sub pantaloni.

In 1940 una dintre proteze i-a facut o rana care s-a infectat destul de grav, iar asta i-a pus capat zilelor. Robert Waldow a murit la varsta de 22 de ani si cu cateva zile inainte merdicii l-au masurat si au vazut ca avea 2.72 metri, un record absolut pana in ziua de astazi.