Înțelepții indieni: 7 lucruri pe care nu trenuie să le discuți în public

Când ești fericit, dorești ca întreaga lume să știe despre acest lucru. Însă, fericirea este mai amplificată atunci când este ascunsă de ochii invidioșilor. În viață, există lucruri care e mai bine să rămână în tăcere.

Vezi despre ce ar trebui să taci!

1. Planurile tale
Planurile, în special de anvergură, nu trebuie să le spui nimănui. Uneori aceste planuri s-ar putea să nu se îndeplinească, iar tu vei fi criticat dur pentru acest lucru.

2. Faptele bune
În creștinism, binele făcut trebuie ținut în secret. Acest lucru este absolut adevărat pentru purtătorii oricărei religii. Înțelepții indieni spun că nimic nu ucide bunătatea așa cum o face mândria.

3. Modul tău de viață
De asemenea, este necesar să nu vorbești despre modul de viață pe care îl duci. Pe nimeni nu-l privește cum îți trăiești viața, ce faci, ce mănânci și cum îți rezolvi problemele.

4. Curajul și eroismul
Curajul și eroismul sunt mai valoroase dacă le ții în secret. Mândria și lauda nu te vor duce spre lucruri pozitive. Cel care vrea să te laude pentru meritele tale, o va face singur. Astfel vei fi cel mai prețuit om.

5. Cunoașterea spirituală
Ce poți tu admira, nu oricine poate. Modificările tale interne vor fi deja reflectate în viața ta. Prin urmare, păstrează totul pentru tine.

6. Problemele familiale
Soțiile nu ar trebui să vorbească în fața prietenilor și al rudelor despre defectele soților. La fel și soții trebuie să țină cont de acest sfat. Neînțelegerile trebuie să le păstrați doar pentru voi doi.

7. Abaterile și negativitatea altora
Sufletul se murdărește prin bârfe, prin judecarea comportamentului cuiva, prin condamnare faptelor altor oameni, prin cuvintele urâte. Dacă ai devenit martorul unor astfel de scene, lasă acest negativ să trăiască în tăcerea sufletului tău. Nu răspândi această infecție în continuare.

Ține cont de expresia: tăcerea este bună, sigură și frumoasă.