Locuinta abandonata transformata in casa de vis. E uimitor ce a iesit

Din categoria case de vis renovate, va inspiram astazi cu un nou proiect, o locuinta abondonata de cativa ani ce fost achizitionata de o familie tanara si reconditionata la standardele actuale

Proiectul existent avea o compartimentare casei pe functiuni spatioase dar inchise, cu plan doar pe nivelul parterului. Imobilul a necesitat revizii majore asupra structurii si relatiilor dintre incaperi .

Cuplul a dorit un camin confortabil care sa creeze o vibratie calda, sa se realizeze un spatiu deschis intre bucatarie si zona de zi, sa se refaca podeaua de lemn pe intreaga supfrata a casei de vis.

Expertii au propus sa se darame peretele dintre bucatarie si zona de zi, sa se reabiliteze dormitoarele, baile si anexele imobilului. Incoporarea unei noi podele de lemn, schimbarea retelelor electrice, de evacuare si de apa. Sa se amenajeze o noua intrare principala cu o noua veranda decorativa cu accente vestice.

Pe suprafata intregii case s-a inlocuit toata podeaua, s-au folosit elemente de mobilier din lemn natural pentru a crea un spatiu primitor si luminos. Prin eliminarea peretelui de la bucatarie s-a creat un spatiu generos intre zonele de zi dand senzatia de adancime in perspectiva interioara iar bucataria a fost amenajata cu o insula de preparare pe mijloc.

Designul bailor a fost regandit in totalitate, pentru a beneficia de cele mai noi utilitati. Dormitoarele au capatat o nota de eleganta si intimitate, fiind eliminate lambriurile sufocante.

Casa a primit, de asemenea, toate noile amenajări de stil sud-vest și o verandă adâncă în față, cu parchet și un plafon din lemn pentru petrece timp afara și a vă bucura de acele apusuri de soare.

Ce părere aveti despre noua versiune? Ati locui in aceasta? Ce credeti că ii lipseste sau ce ati mai adauga la ea? Asteptăm părerile voastre in rubrica de comentarii.