Lux la cel mai înalt nivel! Iată cum arată palatul secret a lui Vladimir Putin de la Marea Neagră. Este dotat cu tehnologii de ultimă generație!

Ani de-a rândul, în Rusia au circulat zvonuri despre un mare palat care rivalizează cu acelea ale ţarilor şi care a fost construit pentru Vladimir Putin, cu bani negri luati dintr-un fond destinat cumpărării echipamentelor medicale.

Conform ibtimes.co.uk, mai multe fotografii publicate pe Internet arată splendoarea palatului situat lângă Praskoveevka, în Krasnodar Krai.
Imagini surprinse în aer şi la sol au fost distribuite de activiştii ruşi din opoziţie. Astfel, se poate vedea o proprietate de 67 de hectare situată lângă Marea Neagră şi care are grădini, parcuri, fântâni arteziene, piscine, terenuri de sport şi chiar un mic sat pentru personal.

Activiştii pretind că prezentarea oficială a clădirii drept un hotel nu are acoperire în realitate. Prezenţa serviciilor secrete arată în viziunea lor cine este adevăratul proprietar.

În 2010, Sergei Kolesnikov, un om de afaceri care a avut relaţii cu Vladimir Putin, a adresat o scrisoare deschisă preşedintelui Dmitry Medvedev şi a acuzat că palatul a fost construit din fondurile statului a căror urmă a fost camuflată prin companii suspecte şi conturi offshore. În urma acelor acuzaţii, Kolesnikov a fugit în străinătate şi acum nu este cunoscut locul în care trăieşte.

Poze cu palatul aflat în faza finisajelor au apărut prima oară în 2010 pe site-ul RuLeaks.net, varianta rusească a WikiLeaks.

Reprezentanţii Preşedinţiei au încercat să convingă opinia publică de faptul că proprietatea ar aparţine de fapt unei companii din Cipru, deţinută de o firmă înregistrată în Insulele Virgine… Astfel au fost respinse informaţiile ce îl incriminau pe Vladimir Putin.

“Din punct de vedere istoric, fiecare ţară şi-a construit un palat pentru el. Dar apetitul actualilor lideri este sălbatic. Ei distrug cele mai frumoase părţi ale ţării”, a declarat Andrei Petrov, un membru al Green Peace Moscova.

“Găsim palate ale lui Putin în cele mai frumoase locuri din ţară, din Siberia până la râul Volga”, a precizat un lider al opoziţiei, Sergei Mitrokhin, conform toinformistoinfluence.