Mall-ul care adăposteşte animalele fără stăpân pe timp de noapte, astfel încât să nu sufere de frig pe străzi

Sezonul rece poate fi un obstacol greu de trecut pentru majoritatea animalelor care trăiesc sub cerul liber. În multe oraşe există câini şi pisici care încearcă din răsputeri să găsească modalităţi de a rezista în faţa temperaturilor scăzute.

Din fericire, există oameni care tratează animalele fără adăpost cu multă dragoste şi grijă. La fel s-a întâmplat şi atunci când mai mulţi patrupezi s-au refugiat într-un mall din Istanbul – şi în loc să-i gonească, proprietarii magazinelor i-au întâmpinat cu braţele deschise.

Când aceşti câini fără stăpân au intrat în mall, câţiva buni samariteni i-au acoperit cu pături şi le-au dat de mâncare, astfel încât să aibă ceva care să le ţină de cald şi să le potolească foamea…

Un magazin ce comercializează haine de damă, numit Penti, a permis câtorva câini să le „invadeze” spaţiul. În fotografia de mai jos îi puteţi vedea pe cei trei căţeluşi care se bucură de căldura din magazin, alături de clienţi.

Selçuk Bayal, proprietarul unei mici librării, a primit 12 pisici nevoiaşe. Nu a fost deranjat de criticile potenţialilor clienţi şi le-a oferit animalelor un loc unde să stea. Ce gest frumos!

Aceşti oameni cu inimă bună au adus puţină bucurie în vieţile unor animale greu încercate şi multe alte locaţii ar trebui să urmeze exemplul acestor eroi.