Mama ei avea un secret. Fata ei l-a aflat din greșeală și asta i-a schimbat viața

Părinții noștri, vrem nu vrem au secretele lor. Viața de dinaintea copiilor este, de obicei un secret bine păstrat. Înainte de a fi părinți au fost tineri, au făcut greșeli, câteodată au reușit le repare, alteori au rămas cu lecția învățată și cu traumele trecutului.

O tânără a aflat fără să vrea secretul vieții mamei sale, cel pe care s-a străduit să-l ascundă atât de mult pentru că o afecta direct pe fiica ei. Citește povestea tinerei și a relației cu mama sa.
“Eu și mama avem o relație foarte frumoasă. Nu vreau să mă laud, dar este cea mai bună mamă din lume. Tata și fratele meu mai mic sunt și ei ok. Fac parte dintr-o familie foarte fericită. Avem o viață cât se poate de normală.

Ieri, însă am auzit ceva care m-a dat peste cap. Eram în vizită la bunicii mei, părinții mamei mele. Au cam surzit în ultimii ani și au ajuns să vorbească mai tare ca să se înțeleagă. Nici n-au observat că am intrat în casă. Vorbeau despre mine în sufragerie. Despre cum viața mea ar fi putut ajunge o mare traumă. Am continuat să ascult și am aflat lucruri care m-au șocat.

Tatăl meu nu era tatăl meu adevărat. Mama fusese violata și eu fusesem un rezultat nedorit. Mi-am pus mâna la gură ca să îmi înăbuș un posibil urlet și am fugit spre casă. Pe drum, am plans cum n-am plâns niciodată.

M-am închis în camera mea. Tata și-a dat seama că ceva nu este în ordine. M-a rugat să ies, să mergem să ne plimbăm puțin ca să mă liniștesc.

I-am povestit ce auzisem. Că sunt produsul unui viol și m-a bufnit iar plânsul. M-a luat în brațe și mi-a spus că totul o să fie bine, că trebuie să vorbesc cu mama.

Mama ne aștepta acasă. Tata o sunase și îi povestise ce s-a întâmplat. Mama era foarte calmă și încerca să mă liniștească.

Mama a început să-mi povestească secretul ei. Mama a mai fost măritată înainte. La 18 ani l-a întâlnit pe tatăl meu biologic și s-a căsătorit cu el ,desi bunicii mei nu erau de acord. El era extrem de violent și o bătea pe mama destul de frecvent. Acum înțeleg de ce mama este atât de grijulie cu mine și potențialii mei iubiți.

Într-o zi mama și-a dat seama că această viață nu este normal și i-a spus că îl părăsește. Tatăl meu biologic a bătut-o rău și a violat-o.

Pe mine m-a tulburat povestea ei, dar mama era calmă și stăpână pe situație. Mama a fost ținută ca o prizonieră în apartmentul în care locuiau, luni de zile până într-o zi când, era cu el, cu mașina prin oraș și un șofer beat a intrat în ei. Mama a scăpat cu răni minore, dar tatăl meu biologic și-a pierdut viața. În ziua aceea, la spital, a aflat că este însărcinată cu mine.

Bunicii mei au încercat să o convingă să facă avort, dar mama n-a vrut. A făcut terapie cu un psiholog și a reușit să treacă peste trauma suferită.

Părinții mei s-a cunoscut pe când eu aveam un an și s-au căsătorit când eu împlinisem deja doi ani. Tata mă adoptase și de aceea, pe certificatul de naștere apărea numele lui.

Poate viața mea e puțin cam complicată, dar am cei mai buni părinți din lume.”