Mama singură cu doi copii mergea aproape 10 km până la muncă în fiecare zi: poliţiştii îi dau o dubă

In general, munca este întotdeauna recunoscută, apreciată şi recompensată. Protagonista acestei poveşti este o mamă singură, în vârstă de 24 de ani, care mergea pe autostrada 59 pe jos kilometri buni în fiecare dimineaţă.

Mai exact, femeia parcurgea aproape 10 kilometri până la locul de muncă, care se afla lângă un depozit de camioane; de parcă nu ar fi fost de ajuns, trebuia să meargă acelaşi număr de kilometri pentru a se întoarce acasă. Secţia de poliţie locală primise mai multe sesizări de la câţiva cetăţeni preocupaţi, care au observat-o pe biata femeie mergând în fiecare zi, indiferent de vreme. Femeia în cauză nu ceruse niciodată ajutor de la nimeni, ştia că trebuie să ajungă la muncă în fiecare zi cu orice preţ, pentru a-şi putea creşte şi îngriji copiii.

Pentru a da curs acestor sesizări, ofiţerii de la secţia de poliţie au verificat identitatea femeii şi i-au descoperit situaţia. La început, oamenii legii s-au oferit să o conducă acasă când o întâlneau în unele seri mergând pe marginea drumului. Un gest care a făcut cu siguranţă diferenţa la momentul respectiv pentru femeie, dar care nu i-a rezolvat în totalitate problema. Cu toate acestea, oamenii voiau să facă ceva mai mult pentru această tânără mamă.

În asentimentul tuturor, chiar şi poliţiştii îşi doreau să o ajute pe această femeie, aşa că au contactat mai mulţi oameni din comunitate, apelând la fondurile caritabile strânse în luna precedentă pentru a-i oferi un cadou care i-ar putea schimba viaţa. După câteva zile, datorită contribuţiilor cetăţenilor generoşi şi fondurilor proprii, departamentul de poliţie a reuşit să îi ofere femeii o dubă, dotată cu două scaune auto noi pentru copiii ei mici, un voucher pentru carburant, primul an de asigurare achitat şi încă 200 de USD.

Reacţia tinerei mame la o astfel de surpriză a fost de nedescris. Când şi-a dat seama că aceşti poliţişti îi ofereau o dubă, ea a exclamat brusc: „În sfârşit pot să-mi duc copiii în parc!” Dedicarea sa faţă de familie şi locul de muncă au dat cu siguranţă roade. Acum va putea parcurge drumul către munca mult mai repede decât înainte şi să îi rămână timp să-i ducă şi pe copii să se joace în parc.

Ofiţerii de poliţie au imortalizat scena emoţionantă, iar departamentul a distribuit videoclipul pe pagina oficială de Facebook.