Menajera din Germania, platita din greseala cu 225.000 de euro, in loc de 340. A fugit imediat in tara: ce a facut cu banii

O tanara de 27 de ani din Bulgaria, care lucra ca menajera in Germania, a avut o surpriza de proportii atunci cand si-a verificat contul bancar. Ea astepta ultimul salariu de 340 de euro, dar a primit 225.000 de euro in urma unei erori.

Bulgaroaica a zis ca a dat norocul peste ea. Cand a vazut cati bani are in cont, tanara nu a mai stat pe ganduri, si-a facut bagajele si a plecat imediat in tara natala.

La scurt timp, angajatorul si-a dat seama de gafa comisa si i-a cerut tinerei sa inapoieze banii. Acest lucru nu s-a intamplat, iar femeia a fost data in judecata.

Tribunalul din Osnabruck a condamnat-o pe femeie in lipsa, la plata unei amenzi de 1200 de euro. Angajatorul a facut apel, pentru ca nu si-a recuperat suma in totalitate: femeia si-a insusit 100.000 de euro.

O femeie care a ingrijit o batrana in Italia a ramas cu o avere colosala mostenire
O femeie a ingrijit o batrana din Italia, care era o fosta profesoara. Dupa ce a murit, a aparut necrologul in care i-a pomenit atat pe fostii ei elevi, cat si pe medicii care au avut grija de ea in ultimii ani de viata. Insa, nu aceasta a fost marea surpriza. Se pare va fosta profesoara a lasat o mostenire colosala, in valoare de 25 de milioane de euro.

Printre cei care au primit o parte din aceasta suma se numara o serie de organizatii si spitale din Italia, dar si femeia care a avut grija de ea in ultimii ani din viata. Mai precis, conform publicatiei din Peninsula, Corriere della Serra, ingrijitoarea va incasa suma de 3,7 milioane de euro.