Metoda chinezeasca „9 stele” pentru a te cunoaste mai bine! Uite ce te asteapta. Precizia acestei metode te va surprinde

Metoda ”9 stele” este o metodă veche chinezească, care vă va ajuta să vă cunoașteți propri persoană. Este o metodă deosebită care unește numerologia și astrologia.

Acest oracol se bazează pe o formă orientală de numerologie ce datează de mai bine de 1000 de ani. În cadrul acestei ramuri a numerologiei, cuvântul „Energie” este reprezentat de simbolul „Ki”, iar stelele Ki iau forma celor 9 numere principale din numerologia Feng Shui.

Metoda ”9 stele” vă arată atât punctele puternice cât și cele slabe, vă dă și sfaturi cum să vă păstrați sănătatea.

Pe tine care stea te reprezintă:
Numerele îți arată cine ești în prezent și ce trebuie să faci pe viitor să ai o viață așa cum ți-o dorești. În tabelul din imagine căutați-vă anul nașterii, iar numărul de deasupra vă va arăta ce fel de personalitate aveți.

Steaua Ki 1
Steaua Ki 1 este guvernată de semnul Apei. Apa poate fi găsită în natură sub mai multe forme aşa că şi tu eşti imprevizibilă, dar ai şi abilitatea de a te adapta în orice situaţie. Cei care aparțin acestei stele, sunt foarte comunicativi și sentimentali.

Fac parte din oamenii sensibili. Adesea devin închiși și datorită gândurilor pot fi melancolici. Trebuie să lupte cu proprile frici, altfel riscă să se îmbolnăvească. Trebuie să se ferească de obiceiurile care provoacă dependență. Deciziile importante le iei cu mare dificultate şi eşti nesigură.

Sfatul Oracolului: E momentul să îţi iei inima în dinţi şi să îţi îndeplineşti un vis pe care îl ai de ceva timp. Nu mai aştepta confirmarea celor din jur şi ai încredere în propria persoană. Cel mai important este să ai răbdare, întrucât rezultatele muncii tale nu se vor vedea peste noapte şi nu trebuie să te descurajezi.

Steaua Ki 2
Cei care sunt sub acest număr sunt foarte gânditori. În general sunt mame foarte bune, pentru care familia este cea mai importantă.

Acești oameni sunt practici, foarte răbdători și dispuși pentru sacrificii. Le place să mănânce bine și să gătească bine. Însă trebuie să aibă grijă de ei, dacă își doresc să-și păstreze forma bună.

Sfatul Oracolului: Nu te lăsa copleşită de evenimentele prin care trec apropiaţii tăi. Susţine-i şi ajută-i însă nu le acorda 100% din timpul tău întrucât sănătatea ta poate avea de suferit.

Trebuie să înţelegi, pentru binele tău, că nu poţi rezolva problemele tuturor. Fă-ţi o listă de priorităţi şi nu uita să menţionezi şi nevoie tale pe lista cu pricina!

Steaua Ki 3
Cei care sunt sub această stea sunt foarte norocoși. Sunt activi, nu pot sta într-un loc să aștepte să-și trăiască viața. Găsesc soluții chiar și în cele mai dificile momente.

Însă ei nu se pot abține, uneori datorită comportamentului lor le este rușine de ei, și le pare rău dacă rănesc pe cineva.

Tu eşti un lider înnăscut, îţi place prin natura ta să conduci şi eşti un explorator care nu încetează niciodată să se dezvolte şi să îşi testeze limitele, să vadă ceea ce îi stă în putinţă să facă.

Sfatul Oracolului: În această perioadă, ia o pauză. Încetează să mai fii atât de vizibilă în ochii altora. Trebuie să te gândeşti la viitor şi să dezvolţi un plan, să vezi unele lucruri din interior în ceea ce priveşte obiectivele tale pe termen lung. Ai mare grijă la ceea ce cheltui.

Steaua Ki 4
Cei născuți sub această stea sunt foarte inteligenți, au tendințe artistice. Aceștia seamănă cu cei născuți sub steaua a 3 –a, deoarece fac o mulțime de lucruri din propria lor putere.

Le place să călătorească. Sarcinile care implică responsabilități trebuie foarte bine gândite și trebuie să fie atenți dacă vor să facă mai multe lucruri deodată.

Eşti considerată chiar cea mai sensibilă dintre toate cele 9 Stele Ki, deoarece îţi schimbi dispoziţia în orice clipă. Într-o secundă eşti cea mai bucuroasă şi blândă persoană, iar în secunda următoare devii cu adevărat furioasă, mânioasă şi încăpăţânată. Însă eşti considerată o persoană de încredere.

Sfatul Oracolului: În această perioadă tu vei atrage respectul celorlalţi prin eforturile tale susţinute şi prin rezultatele bune pe care le ai. Dar aminteşte-ţi că dacă eşti modestă cu privire la planurile tale, acest lucru va spune mai multe despre tine decât faptul că îţi declari pe faţă misiunea şi obiectivele. Aşa că treci la treabă şi fă-ţi ordine printre lucruri.

Steaua Ki 5
Ce născuți sub această stea au o voință de fier. Au abilități organizatorice bune și pot fi lideri buni. În general au o mare responsabilitate, de asta sunt personalități închise. Uneori ei devin foarte tăcuți și doar privesc ce se întâmplă în jurul lor. Trebuie să căutați din timp un medic specialist, care le va evidenția valorile interioare.

Voit sau nevoit, de multe ori te afli în mijlocul celor mai importante evenimente şi ai întotdeauna o contribuţie la ceea ce urmează să se întâmple.

Sfatul Oracolului: Fă curat în viaţa ta înainte să nu fie prea târziu. Atunci când simţi că eşti copleşită de ceea ce se întâmplă în jurul tău, este recomandat să iei o pauză şi să meditezi. De cele mai multe ori s-ar putea să nu ştii exact ceea ce este bine să faci, aşa că nu ar fi o idee rea dacă ai petrece din când în când timp singură.

Steaua Ki 6
Cei care aparțin acestei stele sunt personalități masculine. Sunt harnici și cu o voință de fier. Datorită hotărâri lor pot fii șefi buni. De multe ori întrec limita și apoi le pare rău de cum s-au purtat sau de cum au vorbit cu alții.

Faptul că eşti o fire autoritară ar putea fi un factor negativ, dar dacă ocupi o funcţie de lider, acest element te ajută foarte mult. Nimeni nu îţi poate sta în cale atunci când îţi propui ceva, iar de cele mai multe ori acţionezi fără să anunţi.

Sfatul Oracolului: Este bine să nu exagerezi cu autoritatea. Oamenii pot înţelege ce au de făcut şi cu vorbă bună, aşa că nu ar fi o idee rea dacă te-ai apropia de ei în acest fel.

Steaua Ki 7
Acești oameni sunt romantici și fără griji. Ceilalți cred că ei nu se pot adapta la situațiile dificile ale vieții, dar asta nu e adevărat. Banul și un trai bun este cel mai important pentru ei și sunt dispuși să facă multe pentru acesta. Trebuie să fie atenți, deoarece cu cât dau mai mult, cu atât mai mult primesc.

Graţie carismei, unui simţ al umorului ieşit din comun şi abilităţilor excelente de comunicare, eşti ca un magnet pentru cei din jur, însă tinzi să fugi de angajamentele de orice fel.

Sfatul Oracolului: Încerci mereu să te sustragi atunci când vine vorba de angajamente şi este o greşeală pe care o faci de când te ştii. Încearcă să evaluezi situaţia şi să îţi dai seama cum ai ajuns acolo. Negând problema şi ascunzând totul sub preş nu faci decât să te condamni la a repeta aceleaşi greşeli la infinit.

Steaua Ki 8
Par a fii oameni închiși. Sunt drăguți doar cu cei care știu cum să-i deschidă. Deseori lucrează prea mult și ujtă că în viață există și alte lucruri, nu doar muncă. Trebuie să învețe să se odihnească și să fie atenți și la alte lucruri.

Nu eşti uşor de citit sau de abordat, dar cei care te cunosc cu adevărat îţi apreciază devotamentul şi setea pentru justiţie.

Sfatul Oracolului: Ţi-ar prinde bine să îi judeci mai puţin pe cei din jur. Văzând comportamentul celorlalţi numai în alb şi negru nu vei face decât să îi îndepărtezi. Iar atunci când vei avea nevoie de un umăr pe care să plângi, vei da din colţ în colţ! Mai bine îţi controlezi temerile decât să încerci să îi dirijezi pe cei din jur.

Steaua Ki 9
Cei născuți sub această stea sunt activi, sufletiști și cu o voință de fier. Se descurcă foarte bine în orice situație, mulțumită faptului că le place să gândească. Deseori sunt predispuși să-i rănească pe cei apropiați, fără să-și dea seama.

Aceşti oameni nu sunt foarte practici, şi în ciuda faptului că sunt sensibili, nu poartă pică. Deşi sunt sociabili, sunt foarte pretenţioşi când îşi aleg prietenii. Pretenţiile se aplică şi când vine vorba de alte aspecte ale vieţii.

Sfatul Oracolului: E timpul să conştientizezi că vremurile în care presiunile nu te lăsau să dormi au trecut, iar nostalgia ta nu este justificată. Te poţi baza pe experienţa acumulată pentru a gestiona absolut orice problemă apărută în prezent. Atenţie la latura practică a existenţei!

Sursa: ketkes.com