Mierea si bicarbonatul de sodiu – un tratament uimitor pentru cea mai mortala boala din lume!

Milioane de oameni sufera de cancer in toata America. Tratamentul modern al cancerului este scump, ineficient si periculos! Poti incerca si acest remediu de casa.

Beneficiile mierii si ale bicarbonatului de sodiu sunt practic nelimitate. Mierea a fost folosita pentru proprietatile sale medicinale de secole, iar bicarbonatul de sodiu poate fi folosit pentru orice! Combinarea acestor doua ingrediente s-a dovedit a fi o metoda excelenta de tratament pentru cancer!

Da, ai auzit bine!

Amestecul de bicarbonat de sodiu si miere are abilitati puternice de combatere a bolilor. Bicarbonatul de sodiu previne cresterea celulelor canceroase. Mierea ajuta celulele sanatoase si are antioxidanti naturali care stimuleaza sistemul imunitar.

Mierea ajuta, de asemenea, bicarbonatul de sodiu sa patrunda in celulele canceroase. Cele doua ingrediente lucreaza fantastic impreuna si lupta eficient impotriva bolilor!

Ingrediente:
– 1 lingura de bicarbonat de sodiu
– 3 linguri de miere

Directii:

Se amesteca cele doua ingrediente pana cand vei obtine o pasta. Se incalzeste pasta obtinuta pe foc mic, timp de 1-2 minute. Se consuma 3 linguri de remediu pe zi, timp de 30 de zile la rand. Poti sa-l consumi dupa micul dejun, pranz si cina.

Se consuma regulat, fara sa iei pauza de o zi. De asemenea, ai grija de dieta ta in timp de consumi acest remediu si nu numai.