Nu îți merge prea bine? Notează 7 legi ale universului, care te vor face prosper și împlinit

De fiecare dată cînd te plângi de viață ar fi bine să îți aduci aminte un lucru: nu universul este nedrept – ci tu ești acela care face ceva greșit. Se numără 7 legi fundamentale cărora se conformează universul. Dacă nu le cunoști, atunci notează-le pentru că ele te vor ajuta să obții armonia și fericirea în viață.

1. Legea golului. Dacă ai nevoie de o pereche nouă de pantofi, atunci aruncă-i pe cei vechi. Dacă ai nevoie de haine noi, atunci golește dulapul. Trebuie să scapi benevol de stereotipurile tale. Lucrurile noi apar atunci când scapi de cele vechi.

2. Legea circulației. Fii gata să te desparți de ceea ce posezi, pentru a obține ceea ce îți dorești.

3. Legea imaginației. Pentru început trebuie să îți imaginezi prosperitatea în viața ta. Descrie ziua ta ideală și nu o dezvălui nimănui, doar unei persoane de încredere. Păstrează această descriere undeva la îndemână și când ai timp liber citește-o iar și iar.

4. Legea creației. Omul poate deveni prosper prin intermediul energiei gândurilor sale, intuiției și imaginației.

5. Legea dăruirii și acceptării. Dacă dăruiești ceva, asta ți se reîntoarce înzecit. Când ai parte de bunuri este important să te împarți cu cei ce te înconjoară. Dacă ai un har, dar nu îl folosești, atunci jignești Existența ta divină. Ca să te respecți pe tine însuți și talentul pe care îl ai trebuie să te bucuri de el și să îi bucuri și pe cei din jur. Dacă faci asta atragi binele în viața ta.

6. Legea zecimii. Universul mereu își va lua zecimea ce i se cuvine. Este pur și simplu o lege de recunoștință – 10 % din tot ceea ce ai. Niciodată nu știi cum îți va întoarce universul zecimea ta. Banii sunt un fenomen obișnuit. Dar această zecime poate fi sub forma unei împăcări cu cineva, unei noi relații de prietenie, sub formă de însănătoșire ș.a.m.d..

7. Legea iertării. Dacă nu poți ierta oamenii, nu îți poți accepta bogăția. Dacă sufletul tău e plin de ură, atunci dragostea nu își poate găsi locul acolo. Trebuie să scapi de emoțiile negative care te mănîncă pe dinăuntru și nu te lasă să fii fericit.