Nu se recomandă să mergeți în ospeție cu mâinile goale – aflați cauzele

Puteți merge în ospeție cu mâinile goale? Se pare că nu este recomand să procedați astfel. Ar fi bine să aduceți măcar un mic cadou. Și iată de ce…

Cât de des mergeți în vizită? Mergeți cu mâinile goale sau aduceți câte ceva? Nu este vorba doar de sărbători sau de zile de naștere, când sunteți obligat să mergeți cu cadou.

Fiecare din noi putem oferi câte ceva. Oferiți bucurie altora, aduceți-le cadouri, oricât de mici și neînsemnate și veți fi surprins de modul în care se va schimba calitatea vieții Dumneavoastră!

Citiți acest fragment extras din cartea lui Deepak Chopra „Cele șapte legi spirituale de succes”:

Atunci când întâlniți pe cineva îi puteți dori, fără a vorbi, fericire, bucurie și binecuvântare. Acest tip de dăruire are o putere foarte mare.

Unul dintre lucrurile utile pe care le-am învățat în copilărie și pe care i-am învățat și pe copiii mei este să nu meargă niciodată cu mâinile goale în casa cuiva.

Mi-ați putea reproșa: „Cum pot să le ofer altora ceva, dacă în momentul de față nu am nici eu nimic?”

Puteți dărui o floare. O singură floare.

Puteți aduce o scrisoare sau o carte poștală în care să scrieți câteva cuvinte frumoase despre gazdă.

Îi puteți face un compliment. Și acest lucru îi va îmbunătăți starea de spirit.

Faceți lucruri bune oriunde mergeți. Cu cât veți oferi mai mult, cu atât veți avea mai multă încredere datorită efectului miraculos al acestei legi și veți obține mai mult. Când veți obține mai mult, veți putea oferi și mai mult.

Omul este bogat pentru că natura ne susține. Nu pierdem nimic, deoarece noi avem potențial și posibilități nesfârșite.

Din cartea Deepak Chopra „Cele șapte legi spirituale de succes”.

Acum știți sigur, că atunci când mergem în ospeție nu putem avea gânduri rele sau mâinile goale. Chiar dacă nu aveți nimic de oferit, ați putea sprijini gazdele cu un cuvânt bun sau cu un ajutor.