O femeie a găsit o metodă ingenioasă de a se răzbuna pe cel care i-a furat mâncarea. Reacția hoțului a stârnit hohote de râs

O femeie enervată de felul în care un coleg obraznic i-a furat prânzul a decis să-și păzească singură spatele. Oamenii s-au amuzat copios de felul în care aceasta și-a făcut dreptate.

Nici măcar n-ar mai trebui să fie menționat, dar sunt unele persoane care n-au auzit că nu e ok să le furi altora mâncarea. Nici chiar în situația în care ești la birou și ți-ai uitat prânzul. Dacă încă mai ai nevoie de o dovadă că acest lucru nu e tocmai corect, poți arunca o privire la felul în care s-a răzbunat o femeie care a pățit asta.

O persoană a distribuit pe Twitter felul în care mama ei s-a răzbunat pe colegul ei, care i-a furat ouăle. Tânărul a povestit că mama lui păstrează întotdeauna ouă crude într-un carton, pe care le gătește la serviciu dacă îi este foame. Mai mult, acesta a distribuit și biletul pe care mama lui l-a lăsat în birou, după ce i-a dispărut mâncarea, și a explicat: „Deci, mama mea a descoperit că îi lipsesc ouăle de la muncă așa că a lăsat următorul mesaj: Atenție! Pentru cine ar putea fi îngrijorat: Am avut un carton de ouă în frigider, dar a dispărut. Oricine a luat ouăle ar trebui să știe că nu sunt de găină și nu sunt destinate consumului. Dacă nu le-ai mâncat aruncă-le, dar dacă le-ai consumat, te rog, vino la mine să-ți dau antidotul. Sunt ouă care provin de la o pasăre rară din Africa. Mulțumesc, Ana! „

Ulterior, tânărul a adăugat că un tip super stresat a venit la mama lui și a rugat-o să-i dea antidotul, pentru că se gândea că va muri.
Postarea a devenit virală
În foarte puțin timp, postarea a reușit să fie apreciată de peste 190.000 de persoane. Oamenii au râs copios de metoda ingenioasă pe care a găsit-o mama lui pentru a se răzbuna. Care, de altfel, a și funcționat, căci băiatul a povestit că hoțul a fost de acord să plătească pentru ouă, dar și să mărturisească ceea ce a făcut.

Unul dintre comentariile lăsate la postarea respectivă este următorul: „Cam cât de arogant să te crezi astfel încât să furi mâncarea din frigiderul de la serviciu? Chiar nu-i înțeleg pe oameni…”