Pana la varsta de 22 de ani a fost umilita. Acum a descoperit ce inseamna dragostea adevarata

A fost numita “fata tumoare” si toata viata a fost batjocorita din cauza aspectului fetei, dar viata ne razbuna la un moment si ne dovedeste ca niciodata nu trebuie sa iti pierzi speranta.

Sophia Walker are 22 de ani si a fost nevoita sa indure de-a lungul timpului o multime de cuvinte jignitoare la adresa sa. Totul s-a intamplat din cauza unei boli care se numeste “Neurofibromatoza” si care este o tulburare genetica care perturba cresterea celulelor sistemului nervos. Aceasta boala este de obicei diagnosticata in copilarie sau tinerete.

In acest moment tanara si-a gasit fericita si se simte frumoasa datorita unui vechi prieten, un tanar in varsta de 22 de ani, Christian Dibden.

“De obicei barbatii tineau secreta relatia cu mine si se simteau jenati daca ne vedea cineva impreuna. Dar acum am gasit in sfarsit pe cineva care ma ajuta sa ma simt frumoasa si ma iubeste pentru ceea ce sunt”, a adaugat tanara.

Cei doi, care sunt deja impreuna de cinci luni, s-au intalnit in liceu, cand aveau 16 ani, dar au pierdut legatura atunci cand au mers la facultate. Cei doi au reluat legatura anul trecut, au iesit impreuna la o cina si de atunci sunt impreuna.

De-a lungul timpului, tanara a trecut prin mai multe operatii, dar tumoarea a crescut in continuare. Sophia va mai ajunge pe mana medicilor in anii urmatori, dar pentru moment se concentreaza pe relatia sa.