Povesti inedite spuse de stilisti. Cum au reusit clientii sa ii faca sa regrete ca au ales aceasta meserie

Fiecare stilist adora sa se joace cu parul clientilor si sa le ofere transformarea pe care si-au dorit-o intotdeauna, insa pe care nu au avut curajul sa o puna in aplicare.

Nu de putine ori, multi stilisti au reusit sa schimbe dramatic infatisarea unei persoane cu ajutorul unei tunsori la moda, a unei culori nebunesti ori cu ajutorul unor extensii de par.

Insa, desi aceasta experienta ar trebui sa fie una pe care toata lumea sa o adore, se mai intampla ca unii clienti sa vina complet nepregatiti la salon.

Ei bine, cele mai simple si de bun simt reguli spun sa mergi la salon cu parul curat si proaspat spalat.

Unii stilisti au trait experiente groaznice cu unii clienti, care au venit cu parul nespalat de luni intregi si chiar cu paduchi, iar aceste experiente le-au impartasit si cu internautii, pentru a evita sa se mai intample vreodata aceast lucru.

„Acum mult timp, a trebuit sa spal si sa tund parul unui adolescent care parea sa nu si-l fi spalat de luni intregi. Dupa tunsoare, am incercat sa ii ud parul, insa apa nu se prindea deloc, aluneca pe par din cauza acumularii de ulei. A fost o experienta ingrozitoare” – bzookee.

„Am avut o clienta care a venit sa se tunda intr-o zi. Avea parul pana la jumatatea spatelui. Isi dorea doar o tunsoare simpla. I-am spalat parul si am inceput sa o tund, insa am observat un miros ciudat si un scalp uscat. Cand am privit cu atentie, „matreata” era de fapt oua de paduchi. Am inceput sa vad atunci mici picioruse negre” – pixelmeow.

„Aceasta nu este poveste de groaza, insa stilistul meu a avut o clienta cu parul mai lung de fund care si-a dorit sa isi doneze tot parul bolnavilor de cancer. A spus ca isi doreste un bob si ca doneaza restul de par. Femeia a plans in tot acest timp. Stilistul a intrebat-o daca este ok, insa femeia era determinata sa ajuta bolnavii, asa ca le-a spus celor din jur sa ignore lacrimile”.

„Un sfat bun de la un hairstylist: spala-te intotdeauna in spatele urechilor. Mai multe persoane decat crezi uita sa se spele acolo si au murdarie galbena, alba si chiar verde. Este urata si miroase urat” – pcbzelephant.

„Intr-o zi, o femeie si-a adus fetita de 8 ani la coafor. Mama nu era foarte draguta, insa fetita era dulce si politicoasa. Din fericire, mama nu avusese grija de parul micutei, acesta fiind atat de murdar si de incalcit, incat a fost nevoie de trei sau patru persoane care au lucrat timp de trei ore pentru a reusi sa treaca o perie prin el.” – leavingNYCtoday.

„Mama mea era coafeza in anuii 1960 la Vidal Sasson. Pe vremea aceea, clientii nu isi spalau parul saptamani intregi, doar aplicau fixativ pentru a-i mentine forma. Acest lucru inseamna ca in par intrau muste, paduchi si gandaci care trebuiau spalati din cand in cand” – LibraryLuLu.

„Am avut candva o clienta care se programase pentru indepartarea extensiilor. Stilistul care ti le aplica ar trebui sa iti spuna ca rezista trei luni cel mult. Aceasta femeie nu stia si le avea acolo de sapte luni. Avea o bucata de par mare care se lipise de adezivul extensiilor. Singura optiune era sa o rad in cap” – hinky28