Pulverizează-l în păr și scapi de matreata! Sigur îl ai în bucătărie

Oţetul de mere este un ingredient care există în fiecare bucătărie. Pe lângă faptul că poate fifolosit la gătit, acesta te poate scapă de anumite probleme de sănătate. Mai jos vei găsi câtevaleacuri cu oţet de mere.

Leacuri cu oţet de mere

1. Dacă suferi de infecţii nazale, atunci oţetul de mere îţi poate fi de ajutor. Este bogat înminerale şi vitamine. Spre exemplu, conţine vitamina B şi vitamina E, dar şi magneziu, calciu şipotasu. Toate acestea îţi desfundă nasul şi combat reacţiile alergice. Aşa că, dacă va confruntaţicu astfel de probleme, tot ce trebuie să faceţi este să puneţi o linguriţă de oţet de mere într-un pahar cu apă. Amestecaţi bine cele două ingrediente, după care puteţi bea amestecul. Aţi puteachiar să puneţi pe nas câteva picături din acest amestec.

2. Tratează durerile de gât. Oţetul de mere te poate ajută să elimini germenii şi bacteriile. Cândai dureri de gât, tot ce trebuie să faci este să amesteci într-un pahar patru linguri de oţet de mere cu apă călduţă. Apoi vei face gargară cu acest amestec din ora în ora pentru a scapă de problemele supărătoare.

3. Te scapă de mătreaţă. Pentru a elimina mătreaţa, poţi să amesteci cantităţi egale de apă şioţet de mere. Apoi vei pune amestecul într-o sticlă cu pulverizator. Aplică-l pe parpână observi căeste suficient de ud. Apoi pune un prosop în jurul părului şi aşteaptă un sfert de ora pentru a-şiface efectul. După aceea te poţi clăti cu apă şi cu şampon.

4. Te scapă de durerile în piept. Pentru a digera mai bine alimentele şi pentru a nu mai avea dureri sau arsuri în piept, ai putea încerca să foloseşti oţet de mere. Pune o linguriţă