Putin a dispărut brusc din imagini transmise LIVE. Propagandă sau puteri supranaturale?

Putin a susținut un discurs de câteva minute, după care a dispărut brusc din imaginile transmise LIVE de televiziunile ruse. Imaginea a fost comutată brusc de la figura lui Putin la un cântăreț, scrie G4Media.ro.

Vezi mai jos două clipuri cu transmisia televiziunii ruse:

În timp ce ucrainenii se ascund sau încearcă să fugă din fața bombardamentelor, iar soldații ruși mor în „operațiunea specială” a lui Putin, din cauza rezistenței ucrainene, rușii sărbătoresc „Ziua reunificării Crimeei cu Rusia” pe 18 martie. Cu această ocazie au loc concerte grandioase în mai multor orașe din Rusia, pe stadioane.

”Fiecare cuvânt din Constituția noastră e de mare importantă. Crimea a trebuit să fie scoasă din starea umilitoare în care se află și a fost readusă la Rusia. Scopul operațiunii din Ucraina este să salvăm oamenii de genocid. Din dragoste creștină am fost obligați să îi salvăm pe frații noștri din Donbas”, a spus Putin în transmisia LIVE, după care s-a evaporat.

Partea cea mai interesantă este că, deși în public erau foarte mulți oameni, niciun participant de la respectivul concert nu a apucat să imortalizeze momentul cu Putin pe sccenă.