Semne că ești o femeie deșteaptă

Poate acțiunile tale spun despre tine că ești o femeie deșteaptă, însă, dacă mai ai nevoie de ceva confirmări, iată câteva semne că inteligența ta depășește media.

Chiar și studiile arată că anumiți factori interni sau externi spun despre tine dacă ești sau nu o femeie mai deșteaptă decât majoritatea reprezentantelor sexului frumos.

Ești liberală
Psihologul Satoshi Kanazawa susține că persoanele care au convingeri politice liberale sunt mai deștepte decât media. Așa că, dacă te regăsești în măsurile de dreapta ale clasei politice. Politicile liberale sunt relativ noi și au impact asupra evoluției speciei umane, ceea ce face ca omenirea să înainteze, să progreseze, este de părere James Bailey, profesor la Universitatea George Washington.

Ai aventuri de-o noapte
Probabil că din experiențele aventurilor de-o noapte poți avea de învățat, însă și studiile arată că astfel de situații sunt tipice unei femei deștepte. Inteligentele ”umblă din floare-n floare” și experimentează cât mai multe trăiri alături de bărbați. Latura aventuroasă a femeilor le demonstrează acestora inteligența, abilitatea lor de a învârti bărbații pe degete fiind argumentul principal în acest sens. De asemenea, aceleași studii, date publicității de CNN, arată că poligamia la femei reprezintă o încălcare a tiparului ancestral în ceea ce o privește, în care aceasta se conforma monogamiei. Lipsa acestui conformism i-a făcut pe cercetători să conchidă că femeile poligame, care acceptă avansuri și au aventuri de-o noapte, sunt mai inteligente decât media.

Nu stai toată ziua pe telefon
Infomania, așa cum a fost denumită utilizarea avidă a Internetului și noilor tehnologii, îți poate afecta coeficientul de inteligență. Potrivit celor de la Times Online, folosirea în exces a acestor produse și servicii te fac o femeie mai deșteaptă decât media.

Ești ”pasăre de noapte”
Recent o cercetare atesta că persoanele care se culcă târziu sunt mai inteligente decât cele care merg la somn mai devreme. Desigur se aplică și reprezentantelor sexului frumos, mergând pe același argument al nonconformismului. Femeila care sparg tradiția strămoșilor noștri, care se ocupau cu activitățile importante pe timpul zilei, iar noaptea se odihneau, sunt mult mai deștepte.

Ești slabă
Obezitatea are un efect negativ nu doar asupra organismului unei persoane, dar și asupra capacităților intelectuale. O serie de concluzii publicate în Telegraph, femeile care au un indice de masă corporală scăzut au un coeficient de inteligență invers proporțional. Cu alte cuvinte, cele mai slabe dintre noi sunt mai deștepte decât persoanele cu forme.