Stăpâna îi oferă papagalului o porţie de broccoli. Reacţia acestuia vă va face să râdeţi cu poftă

Compania unui papagal aduce întotdeauna voioşie şi amuzament în viaţa stăpânului său. Nu ai cum să fii supărat atunci când o pasăre atât de drăgălaşă încearcă prin comportamentul său hazliu să îţi aducă mereu zâmbetul pe buze. Aceleaşi sentimente minunate le simte şi stăpâna papagalului din imagini care se răsfaţă atunci când este servit cu o porţie de legume broccoli.

Chiar dacă momentul mesei este foarte atractiv pentru majoritatea necuvântătoarelor, judecând după reacţia papagalului din imagini ne putem da seama cu uşurinţă că el nu pare deloc satisfăcut de ceea ce stăpâna sa îi oferă.

Ori de câte ori femeia îi aşază în faţă un mic bol ce conţine broccoli, papagalul Eric îl prinde bine în cioc şi foarte hotărât îl aruncă de pe masă. Micuţa pasăre nu pare să se lase convinsă nici de îndemnurile repetate ale stăpânei sale de a mânca această legumă şi continuă să facă ceea ce îl taie capul, ripostând prin sunete acute.

Când nimeni nu mai credea că Eric se va îndupleca şi îi va face pe plac stăpânei sale, lucrurile iau o întorsătură foarte ciudată. După ce apucă bolul de metal cu ciocul el se întinde să îl arunce de pe masă şi apoi brusc se răzgândeşte. Considerând poate că a mers prea departe cu gluma, papagalul începe să rupă în bucăţele mici această legumă plină de vitamine şi poi să o deguste.

Chiar dacă iniţial s-a dovedit a fi foarte încăpăţânat, până la urma papagalul Eric a realizat că sfaturile stăpânei sale nu sunt chiar atât de rele! Adorabil!