Starea de sănătate a lui Celine Dion, mult mai gravă decât se credea. Anunțul cutremurător făcut de una dintre rudele artistei

Celine Dion și-a anulat recent mai multe concerte, motivând probleme de sănătate. Însă situația îndrăgitei artiste se pare că este mult mai gravă decât de credea. Anunțul șocat a fost făcut de o rudă a cântăreței.

„Nu poate merge. Suferă de dureri ale gambelor și ale picioarelor care o paralizează. Este foarte slăbită și a slăbit mult”, a declarat recent unul din membri familiei artistei.

Celine, în vârstă de 53 de ani, urma să cânte la Las Vegas pe 5 noiembrie. Dar pe 19 octombrie a anunțat pe Instagram amânarea seriei de concerte: „Eu și echipa mea şi am lucrat la acest nou spectacol timp de opt luni, iar faptul că nu voi putea avea premiera în noiembrie mă întristează mai mult decât o pot spune”.

Cu toate acestea, într-un comunicat ulterior, biroul său de presă a dezvăluit că la baza deciziei de a anula concertele s-ar afla problemele de sănătate ale artistei, și anume „spasme musculare severe și persistente” la nivelul picioarelor.

Acum însă, conform dezvăluilor făcute revistei Herede către o rudă a acesteia, citate de oggi.it, s-a aflat că Celie „nu mai poate să se ridice din pat, să se miște sau să meargă. Ea suferă de dureri la gambe și la picioare care o paralizează. Este foarte slăbită și a slăbit mult. O boală care ar putea dura mult timp până să se recupereze. Dacă lucrurile nu se îmbunătățesc, poate fi necesar să ia o pauză câteva luni sau chiar un an. Pentru că simptomele sunt mai îngrijorătoare decât se aștepta”.

Pe 1 noiembrie Celine a postat pe conturile sale de socializare un videoclip după două săptămâni de absență, în care apare dansând. Însă urmăritorii eu sunt convinși că acelea sunt imagini mai vechi, de arhivă cer lămuriri despre starea ei de sănătate.

Cu puțin timp înainte, fanii și-au arătat îngrijorarea pentru starea de sănătate a artistei având în vedere că Celine a omis anul acesta postarea cu deja tradiționala poză cu gemenii ei, la aniversarea acestora.

Nelson și Eddy au împlinit pe 22 octombrie vârsta de 11 ani, iar celebra cântăreață nu a împărtășit cu fanii acest moment important din viața lor, deși devenise o tradiție ca în fiecare an să posteze o nouă imagine cu ei, alături de un mesaj emoționant.