Suntem ceea ce facem! – 6 acțiuni zilnice care ne dau de gol

Uneori, nu ne dăm seama că lucrurile mărunte pot dezvălui o mulțime de lucruri despre caracterul nostru. Se pare că persoanele din jurul nostru le observă mai repede și mai mult decât am fi crezut. Iată câteva obiceiuri care pot dezvălui o mulțime de lucruri despre personalitatea noastră:

1. Cumpărături
Majoritatea cumpărătorilor se împart în 2 categorii: primul tip studiază cu atenție etichetele produselor și trebuie să cunoască orice detaliu înainte să cumpere un produs. Sunt oameni care își doresc să cunoască totul cât mai amănunțit. Cel de-al doilea tip preferă să nu piardă timpul și se limitează la informațiile de suprafață.

2. Dorința de a purta ceas la mână
Persoanele care poartă ceasuri de mână cel puțin un an sunt mai punctuale și mai conștiente decât cele care preferă să renunțe la acest accesoriu. Persoanele care poartă ceas la mână sunt introverte, dar sunt considerate stabile emoțional, iar cele care nu poartă ceas sunt mai puțin stabile din punct de vedere emoțional.

3. Preferințele culinare
Preferințele culinare ale unei persoane transmit o mulțime de lucruri despre personalitatea acesteia. Oamenii impulsivi, care se deschid cu greu în fața celorlalți, preferă vinul dulce și consumă fructe extrem de rar. Persoanele comunicative și calme preferă vinul sec și includ fructele în dieta lor.

4. Cuvintele folosite
Cuvintele pe care le folosim în viața de zi cu zi sunt specifice personalității unui om. Acest lucru se aplică atât la cuvintele spuse cu voce tare, cât și la cele scrise. Persoanele instabile emoțional preferă să folosească cuvinte legate de emoții negative. Extroverții preferă cuvinte care se referă la emoții pozitive.

5. Preferințele muzicale
Tipul de muzică pe care îl asculți transmite mesaje celorlalți cu privire la felul tău de a fi pentru că muzica are un efect de lungă durată asupra creierului. Oamenii care preferă muzică tristă sau agresivă pentru a-și exprima emoțiile de obicei, nu au stare și sunt mereu neliniștite.

Oamenii care preferă muzică distractivă sau liniștită sunt mai fericiți. Dacă asculți astfel de muzică, dispoziția ta devine mai bună și au un efect pe termen lung asupra bunăstării tale.

6. Treburile casnice

Persoanele cărora le place să calce, să spele și să se joace cu copiii comunică mai ușor cu ceilalți decât cei cărora nu le plac aceste treburi. Pentru primele persoane, e foarte important ca ceilalți să se simtă bine, așa că fac cu plăcere treburile din casă.

Extrovertiții preferă să se odihnească și să iasă cu prietenii decât să facă treburile casnice.