Tarife mai mari ca în Mamaia! Câți lei cer pe kilometru taximetriștii din Vama Veche

Tarifele la taxiuri au început să crească din ce în ce mai mult, iar asta se poate vedea cu ochiul liber de către toți cei care aleg să circule cu acest mijloc de transport. În această vară, Vama Veche a devenit mult mai scumpă, decât Mamaia, iar acest aspect nu mai este unul necunoscut.

Taxiurile reprezintă una dintre cele mai ușoare modalități de a ajunge dintr-un loc în altul destul de repede, fără să îți mai faci griji că trebuie să îți cauți un loc de parcare. Din ce în ce mai multe persoane ajung să opteze pentru un astfel de mijloc de transport, ceea ce le permite firmelor care se ocupă de transport de persoane să își mărească tarifele de la o zi la alta.

Tarife mai mari la taxiurile din Vama Veche, decât la cele din Mamaia
Se pare că taxiurile din Vama Veche tind să fie mult mai scumpe decât cele din Mamaia, ceea ce i-a surprins pe toți cei care au ajuns pe litoral în acest an. Prețurile au crescut alarmant pentru turiști, dar asta nu îi împiedică pe aceștia să se bucure de sezonul estival și să își facă rezervare la mare.

Prețul în Mamaia pentru un taxi pe timp de zi începe de la 3.19 lei (pornirea), urmând ca pentru fiecare kilometru călătorii să aibă de achitat câte 3,19 lei. Pentru staționare, aparatul de taxat va adăuga 0,53 de lei pe minut. Taximetriștii îi atenționează pe clienți că tariful de staționare se aplică din momentul în care mașina se deplasează sub viteza de 10 km/oră.

Dacă prețurile în Mamaia par acceptabile, în Vama Veche lucrurile stau total diferit. Pe timp de zi, călătorii vor avea de achitat 4,50 de lei pentru fiecare kilometru de deplasare, urmând ca pe timp de noapte să se ajungă la un tarif de 6,50 de lei pe kilometru.