Test de infidelitate în 30 de secunde

Nu trebuie să pierzi timp prețios din viața ta pentru a afla dacă iubitul tău te înșală. Îți spunem cum îți dai seama de asta în 30 de secunde.

Sarah Symonds recunoaște că a fost implicată în numeroase relații extraconjugale, iar presa a scris chiar că ar fi avut o aventură cu Gordon Ramsay. Femeia se folosește, acum, de experiența ei și le dă sfaturi soțiilor și iubitelor despre cum pot afla dacă sunt înșelate. Astfel a creat un test simplu, ale cărui rezultate îți pot da indicii clare despre sinceritatea și fidelitatea unui bărbat.

Când vrei să afli dacă există o altă femeie în viața unui bărbat, cere-i telefonul să trimiți un mesaj unei prietene sau să suni pe cineva. Dacă ți-l dă imediat, iubitul tău are ochi doar pentru tine. Dacă, însă, găsește o scuză, sunt șanse mari ca el să își împartă viața și cu altcineva, nu doar cu tine.

Ce să faci ca să afli dacă te înșală
Sarah Symonds spune că cel mai bun moment în care poți afla dacă te înșală este în vacanță. Dacă are o amantă, va trebui să mențină legătura cu ea la telefon sau chiar să o ia cu el și să o cazeze într-o cameră învecinată, așa că sunt mari șanse să îl prinzi. Femeia le sfătuiește pe celelalte să fie atente la câteva lucruri, potrivit dailymail.co.uk.

1. Este stresat sau pare răvășit după ce vorbește la telefon?
2. Se oferă să facă el cumpărăturile sau merge prea des să alimenteze? S-ar putea să fie din cauza că are nevoie să se întâlnească cu cealaltă femeie.
3. Este foarte atent cu telefonul lui?
4. Își ia telefonul peste tot, inclusiv la baie?
5. Are mereu căsuța de mesaje sau de apeluri goală?
6. Găsește scuze ca să rămână în cameră când tu vrei să mergeți să vizitați diverse locuri sau pregătești activități pe care să le faceți împreună?
7. Deodată începe să alearge dimineața și spune că vrea să fie singur?

Ce să faci dacă ești suspicioasă?
Dacă ai suspiciuni, poți acționa fără să începi să țipi la el sau să îi ceri explicații. Acționează subtil, pentru că dacă știe că ești pe urmele lui, va fi foarte atent și nu ai cum să îl prinzi.

1. Plănuiește o zi pe care să o petreceți departe de hotelul în care sunteți cazați. Vezi dacă este neliniștit și dacă își verifică des telefonul.
2. Dacă îți spune că trebuie să își verifice mail-ul pentru muncă, sugerează-i să se deconecteze măcar o zi. Ia-i telefonul de la îndemână și vezi cum reacționează. Dacă este foarte nervos sau agitat, este posibil să te înșele.
3. Spune-i că trebuie să îi împrumuți telefonul cât de duci să faci cumpărături, că tu nu mai ai baterie. Dacă are ceva de ascuns, îl vei vedea cum se va schimba la față când îi vei cere asta.