Test de personalitate: Cine a spart vaza? Răspunsul va spune multe despre caracterul tău

Un test simplu realizat de Brightside poate spune multe despre personalitatea ta. În funcție de răspunsul pe care îl dai la întrebarea “Cine crezi că a spart vaza?”, poți afla multe despre tine.

Trebuie să menționăm încă de la început că în imagine nu există indicii sau elemente care să ducă într-o anumită direcție, dar și faptul că nu există un răspuns corect.

Conform Psihologiei personalității, fiecare decizie reflectă câte ceva despre caracterul tău.

Copilul A
Mulți sunt tentați să spună că Copilul A este persoana care a spart vaza. De ce? Din cauza faptului că acesta are capul plecat ca și cum ar avea remușcări, dar și pentru că toți ceilalți din imagine privesc către eș. Dacă faci această alegere, atunci se poate spune despre tine că ești o persoană atentă la detalii, o persoană extrem de responsabilă. Îți pasă de cei din jur și ești în stare să îți asumi vina pentru ei, chiar dacă nu ai făcut tu nimic.

Copilul B
Dacă alegi acest răspuns, atunci se poate spune despre tine că ești o persoană conștiincioasă. Ești mereu dispus să îi asculți pe cei din jur, nu judeci pe nimeni și ai grijă de toți cei care au nevoie de dragoste. Ești o fire empatică, dar extrem de rațională astfel încât poți rezolva rapid probleme, chiar dacă nu sunt ale tale.

Copilul C
În cazul în care alegi Copilul C, atunci ai personalitate de lider. Ești mereu grijuliu cu cei din jur, chiar dacă nu arăți acest lucru de fiecare dată. Crezi cu tărie în faptul că dacă cineva poate rezolva o problemă, atunci tu o poți face cel mai bine. Ești o fire perfecționistă, atentă la detalii, foarte greu de păcălit.

Copilul D
Dacă răspunsul tău este Copilul D, atunci se poate spune despre tine că ești o persoană responsabilă și de încredere. Lucrezi mereu la caracterul tău, te străduiești să fii o persoană bună, dar ești și foarte sensibil/ă.