Test psihologic: Află care este starea ta psiho-emoțională în acest moment!

Un test simplu și interesant care îţi va spune multe despre viața ta. Înainte de a continua, pregătește o foaie de hârtie și un pix. După ce ai citit întrebarea, scrie imediat răspunsul. Nu-ţi oferi timp să te gândești. Scrie sau desenează primul lucru care îţi vine în minte.

Iată întrebările:

Dacă vei răspunde imediat, fără ezitare, vei reuși să stabilești un contact cu subconștientul.

1. Imaginează-ţi că mergi cu cineva prin pădure. Cine ar putea fi această persoană?

2. Mergi prin pădure și vezi un animal. Care ar fi această fiară?

3. Ce se întâmplă după ce v-aţi întâlnit cu privirile?

4. Continui să mergi prin pădure. Ajungi într-o poiană unde se află casa visurilor tale. Cum descrii dimensiunea ei? Casa visurilor tale este înconjurată de gard?

5. Intri în casă. Mergi în living şi privești masa. Descrie ceea ce vezi pe ea și în jurul ei.

6. Părăsești casa prin ușa din spate. Și vezi o cană chiar pe iarbă. Din ce material este confecţionată? Ce faci, dacă ai văzut-o?

7. Ajungi în capătul curții, iar acolo există un lac. E mare, mic? Cum vei trece apa pentru a-ţi continua drumul?

Răspunsurile la toate întrebările pe care le-ai dat, demonstrează valorile și idealurile tale. Iată cum le poți analiza:

1. Persoana, care merge alături de tine – este cea mai importantă persoană din viața ta.

2. Mărimea animalului imaginar arată de fapt, mărimea problemelor tale în subconștient. Cu cât este mai mare animalul, cu atât mai greu e să trăiești.

3. Modul în care reacționezi la întâlnirea neașteptată în pădure – este felul tău caracteristic de a rezolva problemele (agresiv, pasiv sau evaziv).

4. Dimensiunea casei pe care ai văzut-o – arată cât de mari sunt ambițiile tale. Dacă este prea mare, probabil ai așteptări mari de la viață.

5. Dacă gardul nu există – atunci ești o persoană deschisă şi liberă în interior. Dacă există – atunci apreciezi spațiul personal și aștepți același lucru de la alții. Adică, nu vei intra niciodată în spațiul personal al altora fără permisiune.

6. Dacă în această cameră nu vezi mâncare, flori sau oameni, atunci, cel mai probabil, ești profund nemulțumit(ă).

7. Durabilitatea materialului din care este confecționată cana – arată cât de puternic îţi percepi relația de familie. Vezi un pahar din plastic de unică folosință sau din hârtie? Sticlă? Cel mai probabil, îţi faci griji pentru viitorul familiei tale. Dacă în mintea ta cana a fost din metal sau din porțelan, atunci nu ai de ce să-ți faci griji.

– actul tău caracterizează atitudinea față de persoana cu care mergeai alături.

8. Dimensiunea lacului – arată dimensiunea apetitului tău s*xual. Cu cât modul de traversare a apei este mai “umed” , cu atât s*xul are o mai mare importanţă în viața ta.

Poți face acest test iar şi iar, cu o diferență de câteva zile. Pentru că el nu reflectă careva caracteristici de bază ale personalității tale, ci starea psiho-emoțională în acest moment.