Top 5 zodii misogine – berbecii sunt primii in top

Nimănui nu îi place un bărbat misogin. Uneori, chiar devine agasant să suportăm toate laudele cuiva, mai ales când acestea nu sunt întemeiate. Această caracteristică a oamenilor depinde foarte mult şi de zodie. Unii oameni sunt mai modeşti şi preferă să aştepte laude de la cei din jur, pe când alţii îşi doresc să fie în centrul atenţiei.

Berbec
Berbecul este cea mai misogină zodie. El adoră să se laude şi doreşte mereu atenţie de la cei din jur. Este îngâmfat, dar totuşi are şarmul şi carisma necesare pentru a cuceri orice fată. Dacă nu reuşeşte să atragă toate privirile, Berbecul începe să atace, iar frustrarea lui se manifestă prin furie, violenţă, ţipete. Aceste acţiuni se îndreaptă de obicei asupra partenerelor lor, care, apropo, trebuie să fie mereu aranjate şi nu au ce căuta în bucătărie, ci doar în faţa oglinzii.

Capricorn
Capricornul tinde să nu ia în considerare meritele celolr din jur, ci să se laude singur pentru tot ceea ce face. Nu laudă pe nimeni altcineva pentru că nu apreciază munca altuia, ci doar pe a lui. Are un orgoliu imens, se consideră superior, iar în viziunea lui femeia nu îi este egală decât în momentul în care îi intuieşte dorinţele. Practic, femeia reprezintă pentru el doar sexul slab şi atât.

Scorpion
Scorpionul nu este deloc un om diplomat sau atent în felul de a se exprima sau chiar în felul lui de a gândi. El consideră femeia cauza tuturor răutăților și nu își dă cu părerea prea des cu privire la partenera de viață. Singura metodă de a face față bărbatului din această zodie este să fii indiferentă și fermă. Acest lucru îl dezarmează complet. Îl caracterizează glumele misogine, râsul zgomotos și preferă orice fată mai ușuratică.

Săgetător
Săgetătorul este cel care impune regulile în familia sa. Practic, el își privește femeia ca fiind inferioară, chiar dacă el tinde să înșele cel mai mult într-o relație și să fie neloial. Este atletic, sportiv, genul viril și încrezător în el însuși. Este conștient de acest fapt și îl încurajează mai mult ca orice să știe că este admirat. Nu suportă ca el și partenera sa să fie la același nivel de independență…

Leu
Leii, în general, sunt lideri și sunt obișnuiți să fie șefi. Ei adoră să conducă oamenii, prin urmare sunt persoane îngâmfate și doritoare de atenție. Sunt inteligenți și magnetici, atrăgând oamenii din jur. Oricum, ar trebui să învețe ce înseamnă modestia și să renunțe la obiceiul de a se lăuda în public. Nu toți oamenii sunt atât de norocoși să se nască cu un temperament puternic și un talent de șef.