Toți prietenii radeau de ei când le spuneau ce fac acasă copiii lor: ,,O să vi se urce în cap dacă continuați tot așa”, dar când tatal le-a explicat de ce îi lasă să facă tot ce vor, toți au incremenit și le-au dat lacrimile

David Brinkley a postat pe Facebook acestă poză cu soția lui care adoarme alături de cei doi copii ai lor în același pat. Mesajul asociat fotografiei a devenit viral.

Soția mea este genul de om care devine cel mai bun prieten al tău. Stă ore în șir de vorbă cu prietenii ei TOT TIMPUL și, uneori, mai aud și eu câte ceva. Recent vorbea cu cineva despre copiii care dorm cu părinții în pat, am auzit-o pe această a doua persoană spunând: “Soțul tău nu urăște asta? Al meu nu m-ar lăsa să fac asta niciodată”. Am rămas uimit și m-a deranjat vreo 4 zile. Așa că am decis să clarific lucrurile.

NU URĂSC niciun lucru care o face pe soția mea să fie mama extraordinară care este. Nu aș vorbi NICIODATĂ urât despre ceva ce ea vrea să facă pentru copiii noștri. Trebuie să mă fac mic de tot pe un colț de pat?

Da? Dar, Doamne, cât de frumoasă e când îmi ține în brațe copiii și îi face să se simtă în siguranță! Ideea e că soțiile noastre trec prin aceste experiențe de mame pentru un timp foarte scurt.

Ele dau naștere copiilor, îi hrănesc și îi mai lasă uneori să doarmă cu ele. Dar în cele din urmă copiii noștri se vor face mari și vor deveni prea șmecheri pentru asta, așa că de ce noi, ca bărbați, am vrea să le răpim chiar și o secundă din toate astea?

A fi mame este o parte a identității lor, și ce mai sunt 1 sau 3 ani dintr-o viață de om petrecută împreună? Vreau doar să spun că sunt mândru de fiecare decizie pe care soția mea a luat-o ca mamă și că o sprijin în toate. Nu aș vrea niciodată să îi iau aceste scurte momente prețioase care sunt, de fapt, mult prea scurte pentru a le rata! Vă rog să vă respectați soțiile și mamele.”