Tratament naturist impotriva varicelor

Multe femei se confrunta cu probleme, cum ar fi picioarele umflate si dureroase, capilare, și venele vizibile. Aceste probleme înseamnă că vasele de sânge sunt slăbite, de obicei din cauze externe, și, uneori, din cauza unor factori interni.

Aparent, motivele pentru aparitia varicelor sunt variate, iar femeile de orice vârstă pot suferi de această problemă. Uneori, conditia poate deveni mai rea în doar câteva luni, și, uneori, în câțiva ani.

Se poate întâmpla, de multe ori din cauza unor perioade mai lungi de stat in picioare. Mai mult decât atât, condiția poate fi agravată în mod semnificativ din cauza purtarii de pantofi incomozi, tocuri înalte, sarcina sau malnutriție.

Venele pot slăbi din cauza consumului de acizi grași și zahăr, deoarece acestea duc la inflamatie. Cu toate acestea, consumul de cantitati mari de vitamina C previne slăbirea venelor. Din fericire, se pot trata în mod natural aceste probleme, iar acest lucru este modul în care să-l pregătească:

Ingrediente:
– 3 linguri de gel de Aloe Vera
– ½ cana de morcovi tocati marunt
– ½ ceasca de otet de mere

Mod de preparare:
Se pun toate ingredientele intr-un blender sau mixer și se amestecă pana cand devin o pasta fina. În cazul în care aveți nevoie de mai multa pasta, puteți dubla cantitățile de ingrediente folosite.

Utilizare:
Aplicati pasta pe zonele afectate si se acopera cu un bandaj, dacă este necesar. Se lasă pasta să acționeze timp de o jumătate de oră și apoi se clătește cu apă călduță. Pentru rezultate optime, păstrați picioarele ridicate în această perioadă. Se repetă în fiecare zi, până când simțiți îmbunătățirile.

Efectul benefic al acestui remediu natural se datoreaza ingredientelor sale. Și anume, oțetul de cidru de mere previne formarea cheagurilor de sânge, deoarece poate acționa ca un anti-coagulant.

Morcovii sunt bogati in anti-oxidanti, care sunt extrem de avantajosi pentru piele, iar gelul de aloe vera este apreciat pentru proprietatile sale puternice anti-inflamatorii.