Trucul pe care îl laudă tot mai multe femei. De ce să-ți legi cele 2 degete cu leucoplast

Încălțămintea cu toc este încântătoare, seducătoare, însă ne dă, celor mai multe dintre noi mari bătăi de cap. Și nu contenim să ne întrebăm dacă există ăn vreun magazin din lumea aceasta sandale sau pantofi care să aibă toc și să fie și foarte comode, scrie Unica.ro.

Există un truc foarte la îndemână care te ajută nu doar să reziști pe tocuri foarte mult, dar și să faci toate mișcările pe care le dorești. Astfel, dacă vrei să dansezi, să te miști în voie sau să mergi oricât pe tocuri nu este nevoie decât să recurgi la acest truc. Cea care l-a încercat garantează că este cel mai bun artificiu pentru a ”păcăli” incomozii pantofi cu toc.

Nu ai nevoie decât de plasturi sau bandă adezivă suficient de rezistentă. Lipește cu bandă adezivă al doilea și al treilea deget de la fiecare picior, după care încalță-te cu pantofii. Vei vedea că aceștia devin pe loc mai comozi. Explicația este una logică: cele două degete prinse sunt cele mai lungi și cel mai adesea încurcă statul în picioare pentru o perioadă mai lungă de timp. Prinzându-le astfel, nu doar că le micșorezi, dar le și protejezi atunci când intră în pantof. De asemenea, eviți contactul celui de-al doilea deget cu degetul mare, care de multe ori te face să renunți la încălțăminte și să dansezi desculță.