Un bărbat a fost înmormântat într-un BMW de peste 70.000 €

Există în lume tot felul de ritualuri în ceea ce priveşte înmormântările. Însă, în multe cazuri, absurdul şi simţul penibilului sunt elemente abstracte.

Am privit şi ne-am minunat împreună de cele mai dubioase înmormântări, la care nimeni nu şi-ar dori vreodată să participe. Dar dacă aveai impresia că nimic nu te mai poate surprinde, fii atent la povestea de mai jos.

Un bărbat a decis că tatăl său trebuie înmormântat într-un BMW care valorează circa 74.000 de euro. Întrebarea firească ar fi: “de ce ar face cocalarul bărbatul aşa ceva?” Întrebarea omului a fost “de ce nu?”

Un bărbat din Nigeria îşi iubea enorm de mult tatăl, cu care avea o relaţie strânsă. El a vrut astfel să îşi ţină promisiunea pe care i-a făcut-o tatălui său în timpul vieţii, respectiv aceea de a îi cumpăra o maşină scumpă.

Emoţionant, nu-i aşa?
Nu a reuşit să facă asta cât timp tatăl lui era în viaţă, aşa că a luat decizia să îl înmormânteze într-o maşină de 74.000 de euro.

Cum era de aşteptat, părerile au fost împărţite. Dacă unii au făcut mişto de decizia bărbatului de a îngropa o astfel de maşină, alţii l-au condamnat pentru gestul său. Este bine cunoscută starea jalnică în care se află ţările africane, iar contravaloarea unei astfel de maşini ar fi ajutat numeroase familii.

De asemenea, s-a speculat că hoţii de morminte îl vor vizita curând pe omul înmormântat într-un BMW. Tot ce putem face este să sperăm că au străzi bune pe lumea de dincolo!