Un bărbat recunoaște că își înșală nevasta. Răspunsul soției este surprinzător

Care este cea mai bună modalitate de a-ți anunța soția că o părăsești pentru sora ei? Un bărbat a decis că o scrisoare ar fi cea mai potrivită.

“Draga mea soție,
Îți scriu această scrisoare pentru a te anunța că te părăsesc pentru totdeauna. Am fost un soț bun timp de șapte ani și n-am primit nimic în schimb. Ultimele două săptămâni au fost un calvar pentru mine. Șeful tău m-a sunat azi să mă anunțe că ți-ai dat demisia și e șocat. Pentru mine a fost ultima picătură.

Săptămâna trecută m-am tuns, ți-am gătit mâncarea preferată și chiar am purtat o pereche de boxeri din mătase. Nu ai observat nimic din toate acestea. Ai mâncat repede, te-ai uitat la filmele tale siropoase și te-ai culcat. Nu mi-ai mai spus demult că mă iubești și nici nu mă mai vrei în pat. Ori mă înșeli, ori nu mă mai iubești. Orice ar fi, eu te părăsesc.

Semnat Fostul tău soț

P.S. Nu încerca să mă cauți. Mă mut cu sora ta în altă țară! Să ai o viață frumoasă!”

Soția a aflat adresa soțului ei și i-a trimis și ea o scrisoare.

“Nimic nu m-a făcut mai fericită ca scrisoarea de la tine. E adevărat că noi am avut o căsnicie de șapte ani în care ai fost la început un soț bun.

Tu de ce crezi că mă uit la filme siropoase? Ca să uit că am un soț care se plânge tot timpul. Păcat că nu prea funcționează.

Am observat că te-ai tuns săptămâna trecută și mi-am spus că arăți ca o fetiță, dar mama mea m-a educat că dacă nu am nimic frumos să spun, mai bine să nu zic nimic. Am văzut că ai gătit și nu ți-am zis că tocănița de porc e preferata sorei mele. Eu nu am mai mâncat porc de șapte ani.

Despre boxerii tăi aia noi, ce să zic. Am văzut eticheta. Era trecută aceeași sumă pe care o împrumutasem sorei mele de dimineață. M-am gândit că te iubesc și că o să trecem și peste asta.

Am mers și am cumpărat un bilet la loto, am câștigat 10 milioane de euro, mi-am dat demisia și am cumpărat două bilete pentru o vacanță în Jamaica pentru a ne reface căsnicia. Când am ajuns acasă să te anunț plecasei deja. Totul se întâmplă cu un motiv. Sper să ai viața pe care și-o dorești.

Avocatul meu m-a asigurat că scrisoarea de la tine este asigurarea mea că nu vei primi niciun ban din câștigul meu. Asa că, ai grijă de tine.

Semnat Fosta ta soție bogată și liberă

P.S. Nu știu dacă ți-am zis vreodată, dar sora mea Carla s-a născut Carl. Sper că asta nu e o problemă.”