Un magazin de cartier din Huși a fost spart de mai multe ori, iar patroana a decis să pună piciorul în prag. Ce mesaj i-a lăsat hoțului

Un hoț a fost umilit de o patroană de magazin. Individul i-a spart magazinul de mai multe ori, iar într-o zi femeia a decis să înfrunte situația și să-i transmită un mesaj. A luat o foaie, un pix și l-a umilit în fel și chip. În primul rând i-a transmis că a fost surprins pe camerele de luat vederi și că: dă bine la cameră. Totul s-a întâmplat într-un magazin de cartier.

Hoț umilit de o patroană de magazin din Huși
Mesajul femeii pentru individul care și-a făcut un obicei din a-i sparge magazinul a ajuns pe Internet și în scurt timp a devenit viral. Cei mai mulți dintre internauți s-au amuzat copios de modul în care a reacționat femeia, dar au și felicitat-o pentru că a fost inspirată să monteze camere de luat vederi.

Ai dat bine pe cameră, să știi. În primul rând, te anunț că nu ai nicio șansă să găsești bani. În al doilea rând, te întreb dacă tu crezi că merită să te fac de tot rahatul pentru niște țigări și niște băutură?, i-a scris femeia hoțului.

Nu se știe care a fost reacția individului când a văzut că patroana știe exact cine îi tot sparge magazinul, cert este că femeia a avut grijă să-l atenționeze că are dovezi pe camerele de luat vederi.