Un nigerian a venit la nunta unui prieten cu 6 iubite, toate gravide: „Ne trăim viața”

Un playboy nigerian a făcut senzație la o nuntă după ce a venit la braț cu șase tinere gravide. Iar, ca surpriza să fie completă, bărbatul – un cunoscut patron de club de noapte – a ținut să precizeze că este tatăl tuturor copiilor.

Mike Eze-Nwalie Nwogu, cunoscut sub numele de Pretty Mike, și-a făcut intrarea în stil mare la nunta celui mai bun prieten. Așa că și-a înșirat iubitele, toate gravide, și le-a adus la petrecere.

“PM și cele șase mămici… nu e un truc, ne trăim viața”, a scris pe Instagram bărbatul, care se descrie drept antreprenor, comediant, director de marketing, specialist în viața de noapte, ambasador al tineretului, filantrop și activist.

Ca să nu discrimineze între cele șase femei, toate aproape de momentul nașterii, Pretty Mike a ținut ca acestea să se îmbrace în gri, în timp ce el a preferat un costum roz, la care a asortat un pereche de pantofi negri și o bluză bej cu guler lung.

Mai mult, Nwogu le-a alintat pe cele șase, pe rând, cu săruturi și mângâieri, dovadă a prețuirii.

Desigur, comentariile au fost dintre cele mai diverse. În timp ce unii l-au lăudat pentru atitudinea extravagantă și numai, alții nu prea au apreciat faptul că s-a pus în centrul atenției, chiar la nunta prietenului său.