Un orb cu un bilet castigator intreaba strainii daca a castigat. Priveste ce face acesta. Video

In acest test social, urmeaza sa vedeti comportamentul afisat atat al persoanelor bogate, cat si ale celor mai putin instarite in aceeasi situatie in care un tanar i-a pus. Pretinzand ca este orb, tanarul care detinea un cartonas de loto castigator ii intreaba pe straini daca este sau nu castigator.

Vazand cat de dispretuitor reactioneaza cei bogati in comparatie cu cat de generosi sunt cei fara adapost, este ceva ce ar trebui sa ridice multe semne de intrebare.

Desi ne-am dori ca toata lumea sa fie cinstita, trista realitate este ca unii oameni nu merita mereu increderea noastra. Si cand vine vorba de straini, chiar daca nu facem acest lucru in mod constient, avem tendinta de a face o multime de ipoteze bazate pe factori superficiali. Va puteti imagina ca adesea gresim. Johal este un YouTuber care a decis sa efectueze un experiment social foarte interesant care se invarte in jurul onestitatii. Johal s-a apropiat de straini si a pretins ca este orb inainte de a le cere sa ii spuna daca biletul este sau nu castigator. Pentru a face lucrurile mai interesante, el a abordat oamenii atat intr-o zona “bogata”, precum si o zona “saraca”.