Un student de 23 ani a devenit tată și bunic în aceeași zi. Cum a fost posibil

Tommy Connoly ducea o viață obișnuită ca oricare alt tânăr de vârsta lui: era un student silitor, prietenos, avea un loc de muncă part-time, iar în timpul liber mergea la antrenamente de atletism.

Dar asta până într-o zi când, un simplu mesaj pe Facebook i-a schimbat radical viața studentului de 23 de ani. Mesajul era de la verișoara lui Angela, o adolescentă de 17 ani, de care nu mai știa nimic de câțiva ani. Fata se luptase cu dependența de droguri, fusese exmatriculată de la școală, iar acum a rămas însărcinată, fără să aibă o locuință sau măcar susținerea familiei.
A apelat la Tommy într-un act de disperare, iar tânărul, fără să stea pe gânduri, a acceptat să o găzduiască pe Angela și chiar a adoptat-o. După o săptămână, ea a născut un băiețel perfect sănătos.

Astfel, Tommy, care a devenit tată după ce și-a înfiat verișoara, este și bunicul copilului acesteia.

Acum, în timp ce tânărul își continuă studiile, el lucrează full-time pentru a-și putea susține financiar noua familie și o face din suflet. „E doar o fetiță care avea nevoie de ajutor”, spune Tommy Connoly despre verișoara lui.

Povestea lui emoționantă a luat cu asalt rețelele de socializare. Oameni din întreaga lume au fost atât de impresionți de generozitatea lui Tommy, încât în doar două săptămâni, au adunat peste 40.000 de dolari pentru a-l sprijini financiar.

În timp ce vestea despre bunătatea lui s-a răspândit în toată lumea, Tommy nu se consideră un erou și spear că și alți oameni îi vor urma exemplul atunci când va fi nevoie: „Dacă e unul sau doi ani din viața mea pe care am să îi pun în așteptare, pentru a mă asigura că două vieți vor fi salvate, atunci nu consider pierduți în zadar acești ani”.