Un tânăr din Cluj-Napoca și-a închiriat balconul pentru cazare, pe perioada festivalului Untold 2022. Câți bani cere

Viralul zilei! În perioada 4-8 august are loc festivalul Untold 2022. Precum și în preajma ediției precedente a festivalului din Cluj, prețurile pentru cazări au explodat. De data aceasta, însă, un tânăr a vrut să facă haz de necaz în seama acestui lucru, motiv pentru care a scos la „închiriere” un „loc” pentru doritori, și anume balconul.

În perioada 4-8 august are loc festivalul Untold 2022 la Cluj-Napoca, iar evenimentul se va desfășura la Cluj Arena. Precum și în preajma ediției precedente a festivalului, prețurile locuințelor și camerelor date spre închiriere au crescut.

Însă, de data aceasta, un tânăr a reușit să stârnească amuzament pe rețelele de socializare, după ce a postat un anunț de închiriere a balcolului, pe perioada festivalului Untold 2022. Iar, ce a stârnit și mai mult amuzament a fost prețul pe care îl cere pentru „închirierea” balconului: 240 de euro.

”De închiriat pe perioada Untold 4-8 august, preț 240 euro”, se arată în anunțul de pe Facebook. În plus, le-a arătat utilizatorilor și o imagine cu „locul” în care „norocosul” va dormi: fix pe balcon, „amenajat” cu… o saltea și câteva perne.