Un tătic vede camera fiului său curată și patul aranjat. Câteva secunde mai târziu, el găsește un bilețel care îi lasă absolut disperat

Într-o după-amiază se întâmpla ca un tătic să treacă prin odaia copilului său, însă în acel moment inima începu să-i bată mai repede. Patul era făcut. Hainele erau strânse. În odaie era totul curat. Observă un plic pe perna fiului său pe care scria “Tata”.

Grăbit a intrat în camera, a înșfăcat scrisoarea, a deschis-o nervos, așteptându-se la la scenariul cel mai cumplit posibil, a scos scrisoarea din plic și a început să citească:

“Dragă tată, îți scriu cu mare regret și tristețe. A trebuit să fug cu noua mea prietenă pentru că am vrut să evit scandalul cu mama și cu tine. O iubesc pe Stacy și ea este atât de draguță, dar am știut că nu o veți accepta din cauza piercing-ului, tatuajelor ei, hainelor de piele mulate pe care le poartă, precum și faptul că este mult mai în vârstă decât mine.

Dar nu este vorba doar de dragoste, tată, e însărcinată.

Stacy a spus că vom fi foarte fericiți. Ea are o rulotă în pădure, și are și o grămada de lemne de foc pentru toată iarna. Împărtășim un vis de a avea mai mulți copii.

Stacy mi-a deschis ochii la faptul că marijuana nu este deloc dăunătoare. O vom crește pentru noi înșine și, de asemenea, vom face schimb cu oamenii din localitate – pentru a obține cocaină și ecstasy.

Între timp, ne vom ruga ca știința să descopere un leac împotriva SIDA, astfel încât Stacy să se facă bine. Ea merită aceasta.

Nu-ți face griji, tată. Am 15 ani, și știu cum să am grijă de mine. Într-o zi, vom reveni pentru a vă vizita, astfel încât să puteți să vă cunoașteți mulțimea de nepoți.

Cu drag, Joshua

P.S. Tată, nimic din ce am scris mai sus nu este adevărat. Sunt la Jason acasă. Am vrut doar să vă reamintesc că există lucruri mult mai rele în viață decât notele de la școală care le-am pus pe masa din bucătărie. Sună când va fi sigur pentru mine să vin acasă!”

Acest copil chiar este foarte ingenios atunci când este vorba de pregătirea părinților săi pentru aflarea notelor proaste de la școală! Deja tatăl său va deschide carnetul de note de la școală, cu un oftat de ușurare, și, probabil, cu o doză consistentă de râs!

Dacă v-a plăcut istorioara despre ingeniozitatea acestui copil, puteți să le povestiți prietenilor despre ea, amintindu-le că există lucruri mult mai importante în viață decât notele rele de la matematică! 🙂